siapa yang bertuah ?

hari ni i dapat foward msg di yahoo messenger. ada salah seorang pengunjung pesta urban sabtu lepas confirm dijangkiti h1n1. nasib baik i kat kerteh mencari nafkah. Kalau tak i mesti i risau macam u all yang pergi. Sesema babi yang bahaya. Hingus akan meleleh non stop sehingga hidung mangsa akan menjadi seakan-akan babi. Demam panas . Batuk sakit dada dan nafas yang pendek. watch out guys. Kulit juga akan berubah menjadi kemerah jambuan. Hehehe uwwww such a cute pig.

megan fox adalah perempuan tulen lahh.

please lah babes.
megan fox memang sejak lahir lagi ada vagina.
please lah. jgn nak buat hoax lagi.
hancur hati i.
cukup la dengan peristiwa di bangkok itu sekali.
please lah ok.
sekali lagi, megan fox adalah perempuan tulen dan mempunyai vagina tulen.

sejak kebelakangan ni i malas pergi kerja


jay focus makan nasi sup maveles. salah satu makanan eksotik di kerteh .
selain nasi kukus burung unta.








so semalam i ikut kem motivasi di area kerteh. smk kerteh dengan bos i.
bos i call cakap " harini you tak yah kerja, u ikut we all pergi kem motivasi and take picture ok?"

ahaha.
.
and masuk harini 2 hari jay tido rumah i. semalam i bawak jay makan nasi sup maveles. peluh-peluh jay bagaikan waktu besetubuh . very wet.

so siapa nak beli cd free love and jayzuan , atau nak rasa kebasahan peluh jay boleh dtg ruma i .

apa benda yang luar putih dalam hitam?



i tak rasa sedap badan harini.
entah berapa kali i dah masuk toilet.

nak muntah dengar lagu micheal jackson. I memang tak faham
apa kena entah dengan satu dunia. tiba-tiba semua orang berani mengaku yang mereka sukakan micheal jackson. apa kena?

menangis-nangis sedih.
padahal dulu, kutuk siap ada teka-teki, apa benda luar putih dalam hitam.
padahal dulu kecoh dengan tuduhan pedophilia.
lagu nak keluar radio pun samar-samar.

manusia ni pelik betul.
mungkin kita suka lebih suka sanjung orang mati.

alah, sama je macam sudirman dulu,
masa dia hidup takde la orang kesah sangat.
bila dah takde ni, baru lah nak sawan histeria.

mana tau lepas ni, maybe ada orang nak bagi datuk pulak. mm
kalau tak pahang mesti melaka yang bagi.
haha

tun dato' sri maikel jeksen

23 june wasn't so nice


fazlee dengan foo dengan CEO. encik hamizan saya harap encik tengok gamba ni




23 jun.
Tak berapa menarik harini. hari ke lima i kat hotel ancasa. makanan tak sedap. Sorry, bukan i yang ckp , tapi makcik room service.
Penat lah. nasib baik esok 24 june. transformers baybeh. Cu cu ci cu cit. *tukar jadi lori merah.

Hari ni game 1 kalah 1 menang.
Takpe la. Esok ada lagi .

wonderpet


dance baby dance.
hahahaha
semua badan-badan kerajaan patut menghapuskan poco-poco.
dan gantikan dengan ini. baru berpeluh-peluh.
i want nobody-nobody but chooo
kepada pasangan suami isteri razak dan maleya.
i harap korang practice gerakan-gerakan semua.
nanti kita boleh battle .

*tgk macam mana pakcik ni tolak kerusi kawan dia yang tido untuk ruang yang cukup bagi pergerakan yang sempurna

dato' tok hang

dulu shah rukh han, sekarang sudirman pulak. ishhh
harini Allahyarham sudirman dapat anugerah Dato' dari sultan pahang.
mana tahu mungkin esok arwah nenek I ada orang bagi CRV ataupun kereta api.
arwah moyang you ada sultan nak bagi pangkat dato' sri.


haih. sudah la.
tak relevan langsung.
kalau nak bagi. banyak lagi orang hidup ..
tak perlu nak gali kubur orang yang dah lama takde untuk benda yang tak seberapa macam tu.
please lah.


shtoopid.

you all ni.
itu lah. makin tua makin dungu.

esh ai vi

you yakin ke you sihat?
you rasa you clean?

you tau hiv?
you ingat , you dah swing swing partner and you sihat?

i terpanggil dengan isu berat ni.
sebelum sesiapa tersentuh. i perlu beritahu yang i tak
tujukan ini untuk certain individu.

sebab you tak tau dengan siapa you tidur.
sebab hiv tiada bintik-bintik atau ruam.
tiada kudis. tiada kahak berdarah.

kadang-kadang dia diam sahaja.
dan you jangan terkejut bila suatu hari nanti,
you nak berumah tangga dan buat ujian darah.
jangan masa tu baru you menangis air mata darah.
tak guna.
..
you yakin you bersih?
you yakin ke dia bersih walaupun dia basuh selepas kencing?
so, lets stop swinging, stick to one partner or just use protection.
or just choke your chicken.
jangan lupa, oral sex juga boleh jadi punca.

dam dadada dam dam.

mc curry cawangan US


fadmanaf.com

taufiqshariff.com

fidfathir.com


i tak pernah tau ada NZ depan klcc. NZ garden cafe. sebab ada pokok 2 3 pasu dia jadi garden.
hehe. i pergi tengok presentation steve mc curry. photographer yang famous dengan shot
gadis afgan nya. i tak minat langsung sebenarnya dengar dia bercakap. sakit belakang kena bersila 2 jam. tapi gambar-gambar yang curry ni amik memang colorfullynesst haha maksudnya
vibrant habis. haih.
disini i sertakan gamba jejaka yang bersama i malam ni. gamba diletak atas request taufiq shariff. siapa yang gemarkan photographer yang berbakat , tembam dan botak bolah layari taufiqshariff.blogspot.com .
dah taufiq. nanti blanja aku ok. satay kajang.

kita dah banyak berubah. maju

dulu karipap satu biji 20sen. sekarang tiga seringgit.
dulu satu cawan air sirap 20sen. semalam aku minum sirap ais seringgit lima puluh sen.
dulu nak tengok porn beli video tape. sekarang orang layan 3gp.
dulu air panas orang buat masak maggie. sekarang orang buat siram orang gaji.
dulu kalau letupkan meriam buluh semua orang marah.
sekarang orang letupkan wanita monggolia takde siapa kesah.
dulu nama dia aznal. sekarang isis natasha. hehe
sama juga dengan syawal sekarang dah jadi shasha.

haih.

dulu kita manusia. sekarang dah tak tahu apa.

lets grow lalang






kat sini ada kat sana ada.
susah la. i nak bergerak. i yang artis, tapi macam you pulak yang market lebih dari i.
please lah groupies. kids. please.
you dah macam lalang tau. u buat i gatal.
rimas-rimas ok.
tengok you dah boleh bagi i tungau.
bengkak telur i tengok you.
apatah lagi gesel dengan you.
please lah.
ew behave.

you ingat i nak kasi you free passes?

i sebenarnya rimas tgk orang2 macam ni yang tag i dalam poster2 gig kat facebook.
kenapa? bangga jadi ajk tertinggi? hehe
seronok dapat amik gamba dengan artis?

apa awak perlu buat jika meeting awak 3 jam.

semalam ada department meeting.
yang selalunya memakan masa berjam jam jam.
lama sangat.

jadi saya pesan kat suhaidi, salah seorang operator hari itu.

suhaidi, nanti kalau mu tengok dalam 11.30 meeting tak habis lagi,
mu panggil aku kat walkie talkie ok. cakap la ada hal .

pesan saya kepada operator.

..
dan 11.30
lidahh, come in lidah, masuk dekat panel kejap, lidah come in.

hehehe.

dan orang sebelah saya , bisik kat saya.
kimak luuuu.


dan saya tersenyum gembira semalam.
peace.

K untuk saya


A tu alia, F tu fad, K tu saya, A tu AG



menang mudah.
hahaha.

tiket untuk ke liang lahad boleh di beli di pudu raya

selain ke negeri sembilan, perak , johor, terengganu, kelantan kedah, dan melaka. Bas-bas express kita juga menghantar penumpang-penumpang nya ke tugu peringatan nirwana, wad kecemasan hospital, kawasan perkuburan islam dan juga ke dunia sebelah sana.

pernah tak you terfikir tentang keseimbangan.

pernah tak tengok bas double decker berlumba sesama sendiri, bas express mencucuk-cucuk dari belakang kenderaan. dalam kelajuan macam ni, awak fikir bas tu stabil?

mengikut perkiraan stability ataupun kestabilan. kebarangkalian untuk hidup dengan menaiki bas-bas begini adalah 60%. dan jika bas itu adalah double decker dengan kelajuan ferrari, maka makin berkuranglah peratus kehidupan you bila naik bas-bas macam ni.

i malas nak membebel tentang center of gravity dan macam-macam lagi.
tak termasuk inersia dan segala yang membawa kepada kemusnahan harta benda dan
mengorbankan nyawa.

jadi, bila beratur nak beli tiket bas di pudu atau mana-mana , fikir lah masak-masak.
hutang semua dah langsai ke belum.

nama kereta you apa?

i ada kawan ,
satu hari i tanya,

i :u buat apa?

her: i mandikan jennifer.

i :owh, kucing u nama jennifer ke?

her: tak lah, my car.

hehehe. and she's serious about it.

kemudian dia cakap.
her :you should give name to your car.

i: i already did.

her: apa nama kereta you?

i: his name is dick.

her: haha ok. not cute

i: so, wanna take a ride on my black dick ? (kereta i color hitam)

moody macam moorti

the journey hasn't started yet,
you already ask when it will end.

hmm

gnato tu something

gnato ada lah orang genius pada I.
i tak sure dia cute ke tak. tp itu semua tak penting

aku rasa bodoh sangat setelah lihat kerja gnato yang genius.
his work was nothing serious
but seriously something

hehe

empty : today

skynet

dijamin hilang esok


..


"kak ni bila boleh sampai"
"dijamin sampai esok"

lepas 4 hari pon tak sampai-sampai.
ni surat lawyer ni kak.


hish. naik kapal ke.

im on sugar

dam dam dadada dam dam
dam dam dadada dam dam

wajah kau umpama basikal untuk amik sample di plant


percintaan orang dengan kerja kadang-kadang memeningkan.
selalu orang akan cakap,
imbang kerja dengan sosial kehidupan.

tapi sistem humban, KPI,IPC,API,KAKI,KOTE,TAHI,
semua menyusahkan.

peduli lah.
if not you then it would be me. i dont mind.
kalau bukan awak yang dapat paras 4 tahun ni, tentulah saya.
tak menjadi masalah. saya buat kerja.

buat benda tertekan tak guna.
sampai bila nak di tekan.
tekan hanya untuk butang , punat ataupun button.
bukan saya
24 bukan umur kecil.
kalau kejar bonus RM20000
tapi takde soul. tak guna lah.
tak jadi.

hidup ni singkat.
esok jangan menyesal.

pepatah seorang inggeris

kalau cuba nak gembirakan semua orang.
mulanya pasti ramai yang tak suka kamu,
dan akhir sekali, pasti semua tak suka kamu.

hi

nak cuti lah mengata orang.
aku pun bukan baik sangat.


ada pepatah inggeris..

kalau kejahatan kita tidak di hukum, kenapa berbunyi kalau kejayaan kita tak disanjung.

aku tak ingat siapa punya quote.