esh ai vi

you yakin ke you sihat?
you rasa you clean?

you tau hiv?
you ingat , you dah swing swing partner and you sihat?

i terpanggil dengan isu berat ni.
sebelum sesiapa tersentuh. i perlu beritahu yang i tak
tujukan ini untuk certain individu.

sebab you tak tau dengan siapa you tidur.
sebab hiv tiada bintik-bintik atau ruam.
tiada kudis. tiada kahak berdarah.

kadang-kadang dia diam sahaja.
dan you jangan terkejut bila suatu hari nanti,
you nak berumah tangga dan buat ujian darah.
jangan masa tu baru you menangis air mata darah.
tak guna.
..
you yakin you bersih?
you yakin ke dia bersih walaupun dia basuh selepas kencing?
so, lets stop swinging, stick to one partner or just use protection.
or just choke your chicken.
jangan lupa, oral sex juga boleh jadi punca.

dam dadada dam dam.

11 comments:

thumbnail said...

mintak simpang doh!

bakrihafizhisham said...

haha aku suka post ini.

spidergirl said...

euwwwwww.tula i da ckp jgn noti2

lidah said...

i takkk

zulwaqar said...

Choke you chicken?
Hahaha

Jarri said...

tau cuak!

Anonymous said...

awak cakap dengan cermin ye?

msYuz said...

thallassaemia juga. sebab ai ada.

Anonymous said...

jgn sampai kalo dh terkene baru nk menyesal..

Anonymous said...

haha..

posting ala kemenerian kesihatan, tapi lebih berkesan.

hahah.
hazairin

Leha Montel (awek lama kareem) said...

hahaaa...pesanan penaja. :P