lets grow lalang






kat sini ada kat sana ada.
susah la. i nak bergerak. i yang artis, tapi macam you pulak yang market lebih dari i.
please lah groupies. kids. please.
you dah macam lalang tau. u buat i gatal.
rimas-rimas ok.
tengok you dah boleh bagi i tungau.
bengkak telur i tengok you.
apatah lagi gesel dengan you.
please lah.
ew behave.

you ingat i nak kasi you free passes?

i sebenarnya rimas tgk orang2 macam ni yang tag i dalam poster2 gig kat facebook.
kenapa? bangga jadi ajk tertinggi? hehe
seronok dapat amik gamba dengan artis?

22 comments:

bakrihafizhisham said...

publisiti murahan melayu lebih rendah dari publisiti murahan bangsa lain.

bukan kutuk tapi fakta.

reverie said...

Ni semua mentaliti. hahaha.

zulwaqar said...

Ewww, nak glamer katakan.
hish menyampah ai.

spidergirl said...

tu la i pon rasa lemas.rimas lah tony.

Anonymous said...

wow, some people just don't appreciate good things. kalau u artist, sbb dorang. u tak rasa ke? auww..tau la u cool lebeh. dorang angkat u tak boleh kee?

-manda-

azimpuch said...

ye, aku pun rasa gak
aku ingt aku sorg je..
membuatkan kawan2 lama menjauhkan diri.. kan kan?

mollyjinxed said...

i xde gambo u nak di tag tag pon.. bile nk bergambo ni

ahahah

lidah said...

manda: hehe u tak faham lah syg. This is deeper than u know. it is more complicated than plain abc. Hehe .ini bukan untuk i . Ini sindrom bila u dah at certain height orang mula jilat u duduk bawah ketiak u and tiba2 out of no where siapa2 je datang nk mngaku kawan. padahal sblm ni jiran 20 thn xpnah tego pon . See how sick ppl are. Oh baby baby. I want nobody nobody but chooo.

msYuz said...

ahahahahahahahaha.

saya pun nak ngaku kenal incik kareem ni lah.

p/s : rimas kan? nasib baik ai takde fesbuk. ;P

Mas Mohd Yunus said...

wahahah..saya pun nak mengaku la.cute je muka encik kareem bila bergambar ng dia.

encik kareem, nak otograp bleh?

muahahahha..

eh lalang tu lawa. inspirasion!

Basuh Baju said...

publisiti adalah perkara best dalam hidup ni..

dunia akan jadi bosan kalau takde publisiti..

tapi pubisiti murahan memang perkara bodoh..hahaha

e-one said...

sy lame dh hindari ni...
btul kn lidah? btul kan azim?

Ayyman Rahim said...

Gambar lalang best. Orang famous, biasalah kannnn. Yang tak kenal, terus jadi kenal tiba-tiba. Chet

azyan azilah said...

well,i xkenal you pun b4 ni.. just accidently baca you nyer blog. xtau u ni famous. wow!

lidah said...

haha . k e n t u t

Anonymous said...

lol\\\

Anonymous said...

br perasan ke..haha

moqh

lidah said...

aku dah lama perasan. tapi, ag pun cakap jugak. so , atas persetujuan ramai lah ni. haha

Anonymous said...

hahaha.. rentung.

-hazairin-

fad said...

saya dah lama perasan.sy sengankatan azim ewan.lidah pun sama

Anonymous said...

nice picture

Anonymous said...

biasa.
dah tengok dan perhati lama sangat.
biasa sangat.
kalau boleh sume nak post aktiviti yang depa buat.
minta komen bagai.
tunjuk foto vibrant, pelbagai pose, ekspressi bagai.
tolongla. jemu.