apa awak perlu buat jika meeting awak 3 jam.

semalam ada department meeting.
yang selalunya memakan masa berjam jam jam.
lama sangat.

jadi saya pesan kat suhaidi, salah seorang operator hari itu.

suhaidi, nanti kalau mu tengok dalam 11.30 meeting tak habis lagi,
mu panggil aku kat walkie talkie ok. cakap la ada hal .

pesan saya kepada operator.

..
dan 11.30
lidahh, come in lidah, masuk dekat panel kejap, lidah come in.

hehehe.

dan orang sebelah saya , bisik kat saya.
kimak luuuu.


dan saya tersenyum gembira semalam.
peace.

10 comments:

frH said...

ahahaha.
mcm senior aku selalu pesan kat aku kalau dia meeting dgn big boss, & aku kene jadik operator itu :)

~ peace lah

frH said...
This comment has been removed by the author.
f.a.t.g.i.r.l.s.l.i.m said...

Bijok!..hahhahha taktik macam tuh dibuat kalau pergi blind date yg tak best..stay dlm 10 mins then mintak member call konon2 ada emergency dkt rumah..emergency my asss ;P hahhaha tapi itu dulu lahhhh masa zaman jahiliah dulu ;p

Gurik said...

sep sikit

Nene said...

genius!

bakrihafizhisham said...

aku set alarm 5 minit sudah.
alarmtone buat macam ringtone.
heh

khadijah said...

ouh ngelat eyh

peridot sepi said...

hahaha....ngelat eak...

Your Average Mat said...

great idea. Suitable for those using walkie talkie and pager thing. But dont think it will work with cellphone.

:)

fasury said...

amalan bese hem waktu mitim nih..hahaha!!