apa benda yang luar putih dalam hitam?



i tak rasa sedap badan harini.
entah berapa kali i dah masuk toilet.

nak muntah dengar lagu micheal jackson. I memang tak faham
apa kena entah dengan satu dunia. tiba-tiba semua orang berani mengaku yang mereka sukakan micheal jackson. apa kena?

menangis-nangis sedih.
padahal dulu, kutuk siap ada teka-teki, apa benda luar putih dalam hitam.
padahal dulu kecoh dengan tuduhan pedophilia.
lagu nak keluar radio pun samar-samar.

manusia ni pelik betul.
mungkin kita suka lebih suka sanjung orang mati.

alah, sama je macam sudirman dulu,
masa dia hidup takde la orang kesah sangat.
bila dah takde ni, baru lah nak sawan histeria.

mana tau lepas ni, maybe ada orang nak bagi datuk pulak. mm
kalau tak pahang mesti melaka yang bagi.
haha

tun dato' sri maikel jeksen

13 comments:

miezi said...

well said dude :)

puppet said...

lidah ;)

sarah al -idrus said...

ahahahah..
tula ritu baru je ko ckp sal sape tah yg mati tu dpt pangkat datuk en.
aku tanya mak aku.mak pesal tiba2 cmni.siap ada notis dvd/vcd kat midval ckp maikel jeksen and jeksen 5 sold out.bila dh mati bru tingat nak beli.pelik aaaaaa.siries

kekek said...

tu kate.ako tgk video mj kat mtv n cenel v sume hop season dos.mesti sibuk cari kat archives..gosip mj vodoo stephen sepilbeg(dop tao betol dop eja ni) pon ade gop.aha.

oto said...

pandai la menulis.

keje pe kat petronas

misshetrek said...

nak tegur jugak.
haha.
air terjun,jom! :D

bakrihafizhisham said...

aku punye versi teka teki laen sket.


aku punye:
ape bende yang
kecik kecik itam,
besar besar putih.


hehe

aira said...

haah..plik dowh..
dlu bkn men pndg slack kt mj..
tetibe heboh..
tribute la,hape la..
tibe2 kua sotkabar kta mj org baik,
mesra pmint espcialy kt kids..
ape daa..

autolux8185 said...

sbb bende mungkin jadi limited edition....mne tau satu hari nilai die ...mmm...cm lukisan picaso yg tahap aku nye lukisan time tadika...


ade duit adelah clorox yg terbaik....
sume bersih...

ロザリザ said...

first pic is so coollllllllllll

Al-Kaput said...

stuju!
yg untung token dvd..
melambak kt KL sekarang!!
tiba2 je..
agresif sungguh!

.: qornzilla :. said...

yea. i do agree with you 100%.

why must it take someone to die and then you have to be so hysterical about it? i did grow up listening to his songs and of course i like him. but then i saw whats happening on tv in the us about how crazy people are, aduih. gila dunia nie.

miss capricorn said...

haah aku stuju..tun dato'seri hahahha