pagi isnin pagi yang horny

macam isnin yang biasa. tiada kelas.
indah sungguh perasaan pelajar yang tiada kelas hari isnin.
pagi ini saya dihiburkan oleh ibu kucing yang sering menyembunyikan anak dalam almari baju saya.
lebih indah disertakan dengan tahi beberapa ketul dan kencing beberapa ml.. haih kucing.

nakal.

panas lah. mungkin kerana pokok dah makin hilang menjadi kertas, bukit dah makin tiada menjadi rumah, plastik dibakar hidup-hidup ..

mari kita jadikan pagi isnin yang horny ini sebagai hari untuk kita berhenti membazir kertas dan puasa dari menggunakan beg plastik. mari jadikan hari isnin sebagai hari pecinta alam sedunia.

saya terganggu dengan perlakuan kamu semua yang sering membuat sampah merata-rata..
saya rasa ingin sepak kamu. bunuh. seksa. tidak lupa pada mereka yang makan kucing, dan memenggal kepala harimau untuk dijadikan perhiasan. saya ingin potong kamu hidup-hidup dan rebus.
setelah melihat mediastorm.org ia lebih sedih dari porno, lebih sakit dari double penetration .

haih. mari berhenti guna beg plastik jika sekadar beli kondom. ia kecil dan boleh terus disarungkan.

sayangi emak alam semula jadi... oh mother nature.

aku ingin jadi photojournalist yang bagus.

anak_pontianak_bogel.3gp

25 januari 2008. dah masuk 23 dah. tua dah cik.
mungkin akan lebih matang dan berjaya tahun ini.


masalah propaganda tshirt dah selesai. tapi aku rasa mungkin tiada perubahan. terlalu banyak
perdebatan, kurang duduk dan fikir tentang kebenaran. yang pasti mereka hanya poser dan
cuba mengambil kesempatan pada remaja-remaja pra-dewasa yang turut menjadi mangsa kerana terlalu bodoh ..
"enough is enough."
dia pulak yang cakap. ha ha ha. kelakar. aku peduli apa, aku yang betul dan segala alasan kau
aku tak peduli. memang aku selfish. aku otai dalam scene ni. ha ha ha ha. seronok gila kutuk
dan sumpah seranah budak-budak yang bodoh.

masalah bapak yang gatal juga mungkin sudah resolve. aku malas nak fikir..
waktu modem jahanam, sibuk msg aku suruh balik, tengok-tengokkan modem baru.
setiap hari pun msg suruh balik. sekarang? hah... senyap

ha ha... dasar...

aku rasa aku nak hilang perlahan-lahan. biar tiada siapa sedar.
lebih baik layan kucing.

"aku malas nak pedulik."
mungkin phrase ni sesuai aku print atas tshirt. jual mesti laku.

y a t im

aku berada dalam tahap yang terbawah.. mungkin mati lebih manis dari gula. hmm

asap rokok rasa lebih sedap sekarang. mungkin dengan cara ini lupa segala masalah.
dalam 22 tahun berayah. hilang dah rasa tu.



perit ..lebih perit kerana ia bukan dari maut.
sehari hari perasaan jelik bercampur marah aku makin tebal. makin dalam.
sampai hari ni, aku boleh lemas kot.

57 tahun kot. patut lebih bijak menyusun tingkah laku.
patut dah puas dengan hidup berganti perempuan.
patut dah jinak dengan adik dengan emak. apatah lagi Tuhan

makin hari makin menjadi. sial lah. mungkin kalau aku renung sorang-sorang, boleh basah muka, banjir seluruh serdang.

mengetehui sesuatu yang aku tak mampu untuk ubah. demi emak dan adik.
buat aku makin tak tentu. siapa pun tak tahu. ayah bukan tugas mencari rezki semata-mata.
dan sebagai anak, bukan aku harapkan harta sepanjang masa. aku mahukan bapak, bukan
tanggungan biasiswa.

perluke?

emak risau tanggungan adik lepas ayah pencen ,bi-bil yang perlu dibayar, dan ayah hanya risau tentang blog, internet connection serta gadis-gadis skandal. guna lah akal . kalau emak tau, kalau adik tahu. apa diorang rasa? engkau lelaki, bukan batang..

seronok mungkin. aku masih tak dapat lupa kejadian petang semalam ketika menyelongkar laptop kau. mana potret emak? kenapa gamba perempuan lain? perlu ke bersayang-sayang lagi?

buto lah. babi. aku tak nak jadi macam kau.
banyak lagi untuk aku teruskan. tapi dalam situasi sekarang.
aku sendiri perlukan ketenangan.


sial..fuck you.

redtube.com

habis 250 hari ni repair kereta yang malang. tua. sering je sakit.
oh ye. hari ni pada keberapa kali aku rasa terganggu dengan penggerak-penggerak
kumpulan seni wannabe. yang mungkin kurang arif dengan tahap dan kelebihan diri sendiri.
cukup lah art group . tak larat nak lihat tshirt-tshirt buruk yang konon prototaip .
yang konon rare. letih lah.

molek
stupid dam dam kau berak keluar ketam
mak aku kata mak kau ronggeng
nyawa art



what the fuck.
and then suruh artis pakai during performance. oh oh mai god.

ini lebih teruk dari segala-galanya yang teruk. lebih pondan dari mama juwi. lebih bodoh dari keldai. cukup la. biarkan dunia macam ni. cukup lah sedikit tapi ada nilai. kualiti.
makin hari makin menjadi-jadi. ye lah kan. sekarang , art event merata.

art event = booth tshirt-tshirt seni.

dengan wording wording sundal. aku lebih rela pakai tshirt giordano plain yang berharga 19ringgit. xperlu risau , malu sebab pakai so-called art . pussy lah.

lebih baik derma 30 ringgit tu pada click a child dan dapat 6 button.

*derma 5rggt = 1 button.

permata yang hilang

mari masuk bayar 25 . masuk untuk ramas tetek
oh my god. tetek basah..
mcpa semalam umpama sauna, atau lebih seksi seperti mardi gras wet tshirt contest...

ramai yang seksi semalam dan menangis di ramas. aku pun hampir-hampir kena. nasib aku genius dan bertindak tidak masuk ke halaman sauna..
aku hanya mampu duduk di luar bersama mohsen...

nasib aku masuk tak yah bayar.
ha ha ha.

sedang duduk dengan mohsen menghembus nusantara hijau.
keluar gadis seksi berskirt pendek basah lenjun, mata separa kuyu.
jatuh terjelepak. hah. satu lagi mangsa. untuk jadi trendy dan supaya
esok di sekolah boleh belagak dengan rakan-rakan sekelas, sanggup dia
berlenjun pitam dalam mosh yang dipenuhi tangan-tangan nakal.

sementara di backstage, menangis seorang mangsa raba . haih.

kadang-kadang kita tak fikir rasional. tak perlu lah bermatimatian untuk jadi cool.

"hey, aku semalam pergi gig, masuk mosh tu, kena raba tetek, cool"

lepas tu , pitam menangis menyusahkan orang. owh mannn.yang masuk mosh bukan nya orang baik-baik macam aku.

(kepada gadisjahat , i heard about yesterday, pedih tu, sorry ....)

lebih baik dengar orang mabok meraban di stage 2.
at least virginity aku masih dalam kawalan.


ohh virgin

blowjob di dalam kereta

selamat tahun baru .. dah 2008 .
masuk tahun baru lagi tanpa azam baru.
keinginan tidak memerlukan awal tahun untuk ada.
tapi itu lah, rasa cool bila bagi tahu azam tahun baru kan.
normal people, with normal education.. such a waste.

apa kata kita mulakan tahun baru dengan bunuh semua polis yang makan rasuah.
rogol anak bini mereka. bakar rumah mereka. potong lidah , cincang jari-jari mereka.
oh pussy.

pada suatu hari yang lalu.

jambatan putrajaya yang cantik serta dipenuhi dengan pussy. datang anjing yang memandu kereta.
" ha, ni buat apa ni?"

mangsa
"mana buat apa-apa, duduk-duduk je la"

anjing
"huh, jangan nak bohong, si banyak cctv, jom ikut pergi balai kalau tanak mengaku"

mangsa
"jom lah, jom "

anjing
"ok..."

mangsa pon masuk dalam kereta, dan sampai separuh jalan

anjing mula berbunyi
"senang setel sini, kau ada berapa ringgit sekarang?"

mangsa
"mana ada duit"

anjing
"habis kau ada apa?"

mangsa
"ada hp"

anjing
" kalau nak lepas baik bagi aku hp kau"


polis ke anjing kalau macam ni?

sabar lah Has, anjing memang macam tu. puki..

happy new year