anak_pontianak_bogel.3gp

25 januari 2008. dah masuk 23 dah. tua dah cik.
mungkin akan lebih matang dan berjaya tahun ini.


masalah propaganda tshirt dah selesai. tapi aku rasa mungkin tiada perubahan. terlalu banyak
perdebatan, kurang duduk dan fikir tentang kebenaran. yang pasti mereka hanya poser dan
cuba mengambil kesempatan pada remaja-remaja pra-dewasa yang turut menjadi mangsa kerana terlalu bodoh ..
"enough is enough."
dia pulak yang cakap. ha ha ha. kelakar. aku peduli apa, aku yang betul dan segala alasan kau
aku tak peduli. memang aku selfish. aku otai dalam scene ni. ha ha ha ha. seronok gila kutuk
dan sumpah seranah budak-budak yang bodoh.

masalah bapak yang gatal juga mungkin sudah resolve. aku malas nak fikir..
waktu modem jahanam, sibuk msg aku suruh balik, tengok-tengokkan modem baru.
setiap hari pun msg suruh balik. sekarang? hah... senyap

ha ha... dasar...

aku rasa aku nak hilang perlahan-lahan. biar tiada siapa sedar.
lebih baik layan kucing.

"aku malas nak pedulik."
mungkin phrase ni sesuai aku print atas tshirt. jual mesti laku.

10 comments:

mollyjinxed said...

bile shirt tu siap
aku nak satu

ahahahha

lidah said...

nnt. aku nak kuakan gstring skali. kau nak? aku x suka sepender getah

mollyjinxed said...

gstring?
x reti ar pkai

oho

jasmine said...

selagi ada budak2 pra-dewasa yang terghila ghila nak masuk dalam scene, selagi tu shirt bodoh itu akan laku beb. mesti nampak kool kalau pakai baju mengata mak kau ronggeng. macam celaka.

Perempuan Jomblo said...

=)
aku nk bersuara pasal abah kau. tp aku tak mampu. ngeh!~

said...

World Of Warcraft gold for cheap
wow power leveling,
wow gold,
wow gold,
wow power leveling,
wow power leveling,
world of warcraft power leveling,
world of warcraft power leveling
wow power leveling,
cheap wow gold,
cheap wow gold,
buy wow gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
wow gold,
Cheap WoW Gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
world of warcraft gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold,
wow gold
buy cheap World Of Warcraft gold h3g6e7cv

Anonymous said...

fashion during the enlihtenment http://luxefashion.us/white-dress-shirts-color4.html born womens shoes [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=1412]newport fashion[/url] ralph lauren cashmere sweater xxl black
http://luxefashion.us/dolce-amp-gabbana-the-new-manhattan-mon--item2286.html boat shoes [url=http://luxefashion.us/sky-blue-underwear-color96.html]dsw shoes corporate offices[/url]

Anonymous said...

i miss you.

Anonymous said...

-
www.spadayscheap.co.uk www.spadayscheap.co.uk Http://Www.Spadayscheap.Co.Uk/Powys-Spas/ Http://www.spadayscheap.co.uk/Nottinghamshire-spas/ - I every time used to
study article in news papers but now as I am a user of net so
from now I am using net for articles or reviews, thanks to web.

Anonymous said...

-
http://www.spadayscheap.co.uk/buckinghamshire-spas/ Http://Www.Spadayscheap.Co.Uk
www.spadayscheap.co.uk www.spadayscheap.co.uk - You need to
be a part of a contest for one of the greatest websites on the internet.
I'm going to highly recommend this website!