permata yang hilang

mari masuk bayar 25 . masuk untuk ramas tetek
oh my god. tetek basah..
mcpa semalam umpama sauna, atau lebih seksi seperti mardi gras wet tshirt contest...

ramai yang seksi semalam dan menangis di ramas. aku pun hampir-hampir kena. nasib aku genius dan bertindak tidak masuk ke halaman sauna..
aku hanya mampu duduk di luar bersama mohsen...

nasib aku masuk tak yah bayar.
ha ha ha.

sedang duduk dengan mohsen menghembus nusantara hijau.
keluar gadis seksi berskirt pendek basah lenjun, mata separa kuyu.
jatuh terjelepak. hah. satu lagi mangsa. untuk jadi trendy dan supaya
esok di sekolah boleh belagak dengan rakan-rakan sekelas, sanggup dia
berlenjun pitam dalam mosh yang dipenuhi tangan-tangan nakal.

sementara di backstage, menangis seorang mangsa raba . haih.

kadang-kadang kita tak fikir rasional. tak perlu lah bermatimatian untuk jadi cool.

"hey, aku semalam pergi gig, masuk mosh tu, kena raba tetek, cool"

lepas tu , pitam menangis menyusahkan orang. owh mannn.yang masuk mosh bukan nya orang baik-baik macam aku.

(kepada gadisjahat , i heard about yesterday, pedih tu, sorry ....)

lebih baik dengar orang mabok meraban di stage 2.
at least virginity aku masih dalam kawalan.


ohh virgin

14 comments:

alia detsiwt said...

u went home a virgin? **three cheers for lidah!!!***

organizers tak payah pikir about comfort dah coz yang datang sanggup redah sauna... organizers bijak, yang control cool kurang bijak.

tapi yang meraba tu... tsk tsk tsk...

lidah said...

haha yeah. biasa la. ramai yang offer tapi i tanak.

i simpan untuk u. owh.

hahahahhahaha

jasmine said...

oh itu ke yang menangis tu. ok per, membantu pembesaran.

alia detsiwt said...

ahahah membantu pembesaran? dem... nampak sangat i tak kena raba. *gelak guling2*

for me? owh. so suwit!

shaq said...

lol .. adeh .. tak sangka tu tujuan die g sana .. haha .. papepun kepada yg pergi tuk music . tahniah .. yg perni amik gamba tetek .. baik xpayah .. haha
-shaq

ps: no offence

[siti] said...

blame it on KAMI

*bley ke buat statement ceni?*

lidah said...

blame pada diri sendiri lebih appropriate kot.

nizam.nuri said...

fuck. rugi tak gi. kalau tak bole join raba tetek. rugi sial... rugi... urghhhhhhhhhhhh... budak sekolah lak tu.... urghhhhhhhhhhhhhh....

nuzuin said...

yang lagi tak faham. banyak pulak yg mosh mosh tu yang pakai tudung litup.

tapi en. sebenarnya ada kisah disebalik kenapa perempuan sanggup redah sampai depan nak tgk vokalis kesayangannya. haaaaaa

himynameisazfar said...

aku terbaca pasal tetek.mana? mana?

lidah said...

tetek ada. bukak mata luas2

Sue Anna Joe said...

(o)(o)

I<3
TE
TEK

aku nak wat la tshirt camni. sapa nak beli order ngan ngan aku cepat.

kalau korang ada band aku bagi free. janji pakai masa perform.

*jawapan untuk pos yg ni dan entri terbaru redtube.com*

lidah said...

ahaha buntut. ana. ada org nak beli tshirt kau kan? hahahhaha

uwhh nice.. print sekali dgn wording highlite kuning kau tuh. free untuk artis2 ahahaha

dreamlyza said...

teruk nye dowg ni.. isk3