blowjob di dalam kereta

selamat tahun baru .. dah 2008 .
masuk tahun baru lagi tanpa azam baru.
keinginan tidak memerlukan awal tahun untuk ada.
tapi itu lah, rasa cool bila bagi tahu azam tahun baru kan.
normal people, with normal education.. such a waste.

apa kata kita mulakan tahun baru dengan bunuh semua polis yang makan rasuah.
rogol anak bini mereka. bakar rumah mereka. potong lidah , cincang jari-jari mereka.
oh pussy.

pada suatu hari yang lalu.

jambatan putrajaya yang cantik serta dipenuhi dengan pussy. datang anjing yang memandu kereta.
" ha, ni buat apa ni?"

mangsa
"mana buat apa-apa, duduk-duduk je la"

anjing
"huh, jangan nak bohong, si banyak cctv, jom ikut pergi balai kalau tanak mengaku"

mangsa
"jom lah, jom "

anjing
"ok..."

mangsa pon masuk dalam kereta, dan sampai separuh jalan

anjing mula berbunyi
"senang setel sini, kau ada berapa ringgit sekarang?"

mangsa
"mana ada duit"

anjing
"habis kau ada apa?"

mangsa
"ada hp"

anjing
" kalau nak lepas baik bagi aku hp kau"


polis ke anjing kalau macam ni?

sabar lah Has, anjing memang macam tu. puki..

happy new year

9 comments:

alia detsiwt said...

anjing bodoh.

incek, jom jumpa. terima kasih. bye.

Dyana Halim said...

itu mmg biase terjadik..

arap bersabar.

lidah said...

yeh. mari jumpe alia.

susah bila dah biasa. nnt polis raba tetek pon jadi biasa

mollyjinxed said...

choii melampaula raba tetek

darL said...

jambatan putrajaya memang banyak anjing.
kurap.

tumpanglalu said...

polis tu cibai. serious punya cibai.!

lidah said...

darl: yeh yeh. sungguh. sume busuk2.taksunat

tumpanglalu: oho biasa la tu

mentallyaddicted said...

heh aku ingatkan memang kejadin blowjob dalam kereta.
hahaha.

tapi masa new year arituh aku tgk sendiri seorang gadis dengan tiba-tiba bangun dari bawah dalam kereta!
di tempat parking di teluk chempedak!
kawan aku siap sound " kot yer pon p la sewa bilik!"
hahaha.

nuraliah nu'man said...
This comment has been removed by the author.