Happy

Hold your own pen
And write your own story
Create your own happiness.

Never, never let others tell you what happiness is.
That is theirs. You have yours.
If takde create one.
Appreciate the small things.

The wind
Your mum smile
A chair to sit down
Delicious foods
Handphone coverage
A pat on the back
And the sun

Be happy
And then if you have someone special to share your happiness, that is a bonus. :)



L

25 comments:

Sita said...

i cried reading this :'(

jhnrdzi said...

Dengan ini saya, ketua samseng kawasan puchong, terharu dengan post anda.

Tskk tskk.

anakjaiman said...

kau motivator aku dari dulu sampai sekarang. thanks.

susudalambotol said...

L tu apa?

Anonymous said...

u know what kareem,i like u since we r at UPM lg...pernah jam sesame,but that was the first and the last one.


ENJOY YOUR LIFE!


CHEERS!

-schneebly-

lidah said...

anonymous: QKB ke?

Anonymous said...

Kau lah satu satunya makhluk yang aku jatuh cinta walaupun tak kenal rupa.

lidah said...

Anonimus : tapi aku laki. Hehe kau laki ke bukan?

Anonymous said...

Mestilah aku tahu kau laki and aku perempuan. *buat muka comel*

Haha, teruskan menulis weh, yang dari hati,baru sampai maksud.

Anonymous said...

QKB is stand for what kareem? hahaha...aku pernah masuk battle of the band @ K10.maybe time kau ada join same jam,aku praktis kot tym tu.if u notice,ade band semua pompuan and the vox is lelaki.if u noticed la....peace! :D

-schneebly-

lidah said...

Alaa tak ingat. Kau kolej mana? Cool gila sume pmpuan vox je laki

Anonymous said...

hahaha kolej K11 la...tp bandmate aku sume from kolej lain2.owh but tym tu ktorg dh dok umah sewa...haha.ktorg perform malam.maybe ko xsempat tgk tym tu.

-schneebly-

lidah said...

Kau course apa? Kita pnah lepak ke? Haha aku lost

Anonymous said...

fac FRSB...xpernah lepak,but prnh jam for the first and last tym.haha~

i shud keep my identity,but i've told u too much! hahaha.xpela,maybe next tym kite ley jmpe.

-schneebly-

Anonymous said...

-schneebly-,

rasanya aku kenal kau, kot.
err bukan kat upm kau panggil dia AM ke?
instead of kareem?
haha.
saja cucuk jarum sket :p

[budak drop upm.. hihi]

lidah said...

Hahahaha wei aku lost ni tiba2 korg kenal . Aku takde idea . Korang ni sape awat misteri sgt? Haha meh meh lepak sembang cite kolej dlu. Schneebly, kau batch aku lah kan?

Anonymous said...

wahhhh...dah menjadi semakin scary! yer kat kolej,kareem dikenali dgn AM.

Kareem,aku same batch dgn ko.same umor (if ko bukan dak lompat)

Anon yg kt ats tu menakutkan aku!!!

-Schneebly-

lidah said...

serius ke kite xpnah lepak? kire kau skali dgn jimoi ah?

Anonymous said...

jimoi sape erk? rse mcm pernah dgr name tu...kite mmg xprnh lepak la Am.tp prnh skali jem sesame.....jom lepaks! hehe,tp ko mn de kje kt kl kan?


-shneebly-

lidah said...

aku kat kl la ni. aku kerja je ganu. aku balik kl every wiken. boring weh. jom lepak jom

Anonymous said...

owh ko wiken blk kl? good...insyaallah nnt kite lepaks k.aku keje area damansara......maybe dkt dgn umah ko.tp cm pelik sbb xtau nk kontek cmner tuk lepak.

-schneebly-

lidah said...

-_- kau sape pon kau x bgtau aku lagi. aduiyai. mesti knal kot tsrempak2 kat kolej. kan kan

Anonymous said...

kalau aku bgtau name aku pon,ko xkan ingat or knal kot T_____T

ekceli its kinda weird,sbb aku mmg prnh try cr ko since the first day aku jmpe kartun2 funny (sticker) yg ko slalu tampal kt public fon K11.haha.sbb ak rse,even aku dak design ak xboleh nk ade imaginasi nk draw cmtu.

klaka la situasi cmni.

-schneebly-

lidah said...

haha. ok . bak email. sembang kat email macam lojik sikit. facebook? hahaha gila la sticker tu lama aku buat. haha. merata2 dah aku tampal kat upm dlu.

Anonymous said...

check ur gmail bro.....



-schneebly-