lelaki katang layan off road di hujung minggu

setiap hari layan road dan spoket mati, jadi weekend lepas i menyahut cabaran rakan-rakan sepejabat i untuk cuba mountain bike, hamik kau tanah lumpur bukit yang mencancang .
35 kilometer memang bukan sesuatu yang semudah on road . nasib baik i tak cuba bawak kamera ketika mengayuh. nescaya, i tak pasti apa kesudahan kamera dan pinggang i.
macam mana pun, untuk 1st timer macam i, not bad.. nanti dah kaya raya sedikit i beli lah satu. baru katang peha.


muka-muka katang di bukit bauk. dungun. terengganu.

8 comments:

Ayyman Rahim said...

Teringin jugak. Baru rasa wall climbing je.

khayalan^optik said...

fuh..bukit bauk...banyak antu bukit ni..sudah lama tidak ku lalu bukit ini...hhahaaa~

Fendy said...

macam best je. kene pakai full face ke?

ema said...

u pakai camera ape?

lidah said...

d300s syg

SuLtry TempTrEss said...
This comment has been removed by the author.
lidah said...

thnx. aah shafiq. my ofismate

SuLtry TempTrEss said...
This comment has been removed by the author.