bulu i tak curly mana pon

igt lagi tak, waktu bulu ketiak pertama u tumbuh dulu?
janggut pertama u, dan jerawat batu pertama yang menghantui u..

untuk i yang tak banyak bulu macam kawan-kawan lelaki i, atau sesetengah kawan perempuan i, untuk ada misai dan janggut buat kali pertama, memang menyeronokkan.
excited ni. pertama kali guna shaver untuk janggut yang beberapa helai.
i agak late bloomer i rasa,even sesetengah rakan sekelas i perempuan dah ada misai... bulu ketiak first i pon waktu umur 17 tahun.
melihat kawan-kawan lelaki i yang topless dan ber-hairy sana sini, buat i rasa nak ada bulu dan iri hati. waktu tu, mulalah amik pen marker , buat janggut waktu kelas prep masa kat asrama. not bad juga. ketiak tu takde lah i nak lukis apa-apa. pasrah sahaja.

sebagai tanda kesyukuran i ada bulu ketiak, i berjanji pada diri sendiri yang i tak akan potong dan shave sehingga ia beruban.

fuck lah. i tak tau nak cakap apa sebenarnya.
harini i sakit perut nak sampai rumah tadi, rushing gila tahan sampai peluh-peluh.
dan dan ada ayam lintas jalan. mungkin betul sesetengah orang cakap,
nak berak jangan tahan, nanti gas naik sampai kepala. dari situ muncul idea-idea bodoh dan busuk .

haha.

5 comments:

Af'fi Sofyan said...

haha..

yummien straggy said...

patot lukis bulu ketiak skali pakai marker..
baru cukop stylo..haha!

tutup mulut said...

tahan kentot, pastu kentot masuk balik dan meletup dalam perot.

heh!

Ayyman Rahim said...

Amboi cerita buluuu, haha!

fndrocka said...

layout yg sangt mudah...