mimpi basah katy perry


makin hari makin mendalam sayang i kat katy perry.
susah lah tidur tak lena mandi tak basah.
kalau boleh nak mandi sama-sama setiap hari.
sambil main itik dan buih dalam bathtub.

haih.
lagi-lagi cuaca panas macam ni,
memang makin panas i.
hormon rasa tak stabil buat masa ni,
maybe nak pms kot.
pad pon x beli lagi. rasa macam lama sangat dah tak period.
risau nak basuh darah period sendiri kat pad.
kalau housemate i takde , boleh i spin skali dalam washing machine.


haih. panas nya

6 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

euwwww !

Ashraf Fareeq said...

gua baru je nak post pasal katy perry.
nampaknya gua lambat.

hawayou said...

katy perry is mine. u si pencurik.

crazy_labelle said...

ak gile kat lady gaga... miahaha...

Anonymous said...

i ade iras katy perry ;)

si kosong said...

err, erotik gila. haha