you are not fucked up if you are not the fuckingers

you rasa kerja melambak ditempat kerja tu sesuatu yang fucked up?
kena langgar lori tu you dah rasa fucked up?
jerawat batu atas hidung buat you rasa dipandang serong?
tak reti bermain bola dan bodoh buat you rasa malu dan fucked up?
saman speed trap ada rm2000 buat you rasa fucked up?

tidak. itu semua hanya ujian kecil.
hanya sekecil zakar kanak-kanak berumur 3 bulan yang belum berkhattan.

haha.

you belum layak digelar fucker, atau merasa fucked up apatah lagi menggunakan perkataan fuck.
jika you bukan berasal dari sebuah kampung di austria.
Fucking.

Fucking atau cara sebutannya focko, adalah sebuah kampung di austria.
2.5 batu dari german. dimana ia hanya mempunya penduduk yang seramai 104 orang.
penduduk kampung ini dipanggil the fuckingers. haha

how bad is that.

awak rasa nama kampung seperti kampung cacar, Paka tu dah teruk?
atau kampung tok imam lapar tu dah bunyi exotic. ha.
ni kampung fucking.
berani lawan?


untuk info lebih lanjut boleh google sendiri :).
gila kampung of the day.

7 comments:

Anonymous said...

hoh? biar benar? isk..iskk.. :D

Anonymous said...

sorry tumpang lalu sambil bertny.. (coz i feel so comfy here..)

bro and all, kalau u diarahkan wat keje yg bodos thp cipan kronik tak ingt, kire mmg keje haramjadah la, what's ur reaction guys? in my case, adakah u akan....
a) buat je.. betol ke tak lantak
b) bg tau bos, no no no (in my case, impossibe unless ko nak kene "babeee")
c) lantak lah! apsal aku pulak? pass to others (impossible gak :(
d) psycho psycho sket bos...
tapi in the end ko kene gak buat fuckin stooopid tolol job tuh, dah la dokumen die babi banyakkkk tol.. apa punye taik la,...

thans..sorry....maybe aku tak tau nak wat ape...dah :'(

KePOMPOM said...

kampung tok imam lapar???? warkakakakakak!!

syuk said...

kampung fikri jangan lupa karengggg

gigi said...

mane mu tau pasal tok imam lapar ni kareng? haha

lidah said...

hahaha tau laaa. signboard ada tepi jalang

gigi said...

kalo mu perhati molek sepanjang jalan tu, nama kg dia berkait.

ade cerita. haha. funny.