you are a big fan of yourself.

maybe, u have a big mirror in your room,
dan setiap kali sebelum keluar rumah,
dan bangun pagi .. u berdiri depan cermin dan rasa bagus tentang diri sendiri,
maybe u cium dan jilat imej u sendiri depan cermin kerana terlalu mengagumi diri sendiri.

an excellent business man, suka membantu orang tua,
rajin menolong orang lemah, terutamanya kanak-kanak.
dan setiap nya dilakukan dengan keikhlasan level yang puncak sekali.
paling ikhlas di dalam dunia.

u tau macam mana i tau semua ni?pasal semua kebaikan dan kehebatan u ni?
tak pe, takpayah pening-pening. u sendiri yang cerita kat semua orang.

haha. hehe. kelakar kan. i pon rasa kelakar.
takpelah, at least i ketawa harini tengok gelagat u.

oh ye, i was blog hopping today,
i jumpa benda menarik kat blog aliaginger .. menarik..



i am a big fan of shoes and humanity

10 comments:

Jude Johan said...

and im a fan of this entry. nice

sarah nadya si awek cun said...

hari hari sebelum pergi kerja,
i sering lihat di cermin,
dan berkata:

''U the mannnn!!! U the mann!!!'

sambil menembak2 reflection di cermin itu dengan jari jemari saya.

nah! dua ribu ringgit utk diri saya sendiri. nice kan?

joabdullah said...

salute toms.baguh mu tom...meh masuk islam.hahah

syuk said...

im biggest fan of u karennnggggg hahaha

KhairulAqmal said...

haha.


ai nak jadi fan u. blaja jadi org hebat gak boleh? pastu u jangan lah tulis pasal ai bila ai tinggalkan u

blog u dah pedas2 skg. haha.

Ladynoe™ said...

mungkin kau maksudkan sesorang melalui nukilan yang ni. tp berkenaan dengan phrase bangun pagi tgok cermin lepas tu bangga tgok diri sendiri tu tak terjadi pada aku lansung skang ni.

pregnancy...membuatkan aku benci melihat diri sendiri even di cermin dinding shopping complex pun.

reverie said...

Nice entry. Like the rest. Keep it up, :)

mizmaleya said...

entry yang ini terbaekkk en kareeemm.

lidah said...

jude: terima kaseh
taufiq sarif a.k.a sarah: lempang kau karang
jo: haha takpe. tak perlu masuk Islam untuk buat baik.cuma kalau dia convert, dia dapat extra lagi.
syuk: kau la gaya hidup roksta., aku jeles btl.
K.aqmal: haha aku da lama pedas la weh.
ladynoe: aku pon sama, xske tgk cermin, tak hensem.
reverie: tq
maleya: time kaseh wak. bile nak ajak laki lepak qbistro lagi?

hyrulanuar said...

hi lidah, i luv ur word. i luv ur video