16 december

bulan ni, every week balik kl.
kira-kira dah seribu dah duit minyak campur tol.
haish. tapi harini kena balik.
birthday adik i. dah 17th dah.
tinggi panjang.
so i bawak dia tengok AVATAR . 4 kali i beratur nak tunggu 30minit kaunter buka seat untuk orang yang booking tak redeem ticket. nasib baik berjaya walaupun seat D.
A B C D. ye , 4 dari depan. walau bagaimanapun, fikir positif, D adalah lebih baik dari A. lagi patah tengkuk.

jadi, hadiah untuk adik i tangguh sebab abang dia miskin kali ni.
miskin tahap najis nih. serius.
cuma I berjaya cover dengan buat muka kaya depan semua orang.
haha

happy 17th birthday my nigga ;).

2 comments:

spidergirl said...

auw so sweet abang kareem ni.

Penulis Amatur said...

nnt adik u SPM u prepare hadiah besa2 k
adik u nak camera jugak ai rasa tu