oh baby, hitam nya you



nafsu tu memang naughty. rasa gatal kaki nak singgah sole what.
aku hampir-hampir sambar kasut bewarna silver yang boleh membantu memancarkan cahaya.
tapi lepas dipertimbangkan semula dan atas nasihat akak counter yang comel.

yes saya lebih suka baby kaler hitam.


*rupenye PF tu maksudnya posture foundation.

10 comments:

syuk said...

i komen gmba u 1st k karenggggg
semat baby black nihhh
nak pakai 22hb ni ke?huahuahua
peace

lidah said...

haha macam konek .
spank baru tau. haha manaaa ada . nak pakai pegi keje

* said...

adore that sneaky pimpi!
=D

dEwy ieiEn said...

smart la ,
even simple.
nice n steady

laki cikgu kimia said...

ha? kalau2 lu kenal boilermaster.. tapak gua nak naik dulu..

blog said...

Jom join Blog4FT blog contest dan menang Peugeot 308! http://www.blog4ft.com/

Anonymous said...

lidah
mane kau dapat pf flyers ni?

sorry aku takde accout
malas buat

-mamat ganung

lidah said...

kat garden , Sole What..


sape kau? ganu kat mana natang?

Anonymous said...

oh.

okay nanti kalo mu jupe orang pakai mnatang ni kat ganu aku ah tu.

hahah.

lidah said...

ahaha mu ni nak kna lastik batuw ke natanngg. haha