curi curi dan curi lagi




masa buka fotopages, orang curi gamba kat fotopages lepas tu mengaku dia punya.
lepas buka blog, orang curi entry blog pulak lepas tu mengaku dia punya.
ni buka flickr orang curi gamba kat flickr pulak mengaku dia punya. haishh.
macam macam manusia ni . nak kan perhatian. tak boleh blah siap taruk watermark

"atomdynamite photography" gila babiii takde telorr.nasib dia sempat delete, kalau x aku nak print nak frame. haha haih

nah..http://flickr.com/atomdynamite
ni je yang sempat aku print screen. yang lain dia dah sempat delete.
haih. sukar nak kata , tapi manusia bodoh ada dimana-mana. gamba dia aku tak sempat save,
ada kat chot punya flickr. tapi aku x faham kenapa chot privatekan gamba si bodoh ni.
sorry, aku benci orang-orang macam ni. lemah lepas tu bodoh.
fuck!!

27 comments:

mireya said...

very true,
lemah lepas tu bodoh.
plus, tak bermaruah.

haish!

tia said...

dah click kat situ..
dia kata
"This member is no longer active on Flickr." hurm takde rezeki nak tengok.

saya said...

wait cik mireya..
kite kna plus word S.A.M.P.A.H kaw kaw

stakat plaguerism wt asaimen x pe la weyh~~
**eventhough salah gak:p**

syuk said...

bersekongkol???

PETAK.! said...

Haishh.Bodoh nya orang.

lidah said...

haha xde rezki. nak wat macam mana

-GemoQ- said...

dia kawan ngan geng CAM NI CAP EH! suh dorng interview dia kenapa dia buat kerja jijik tu :D

ieda said...

aku knal mamat ni sapa..n aku pnh kantoikan dia dgn meng"paste"kan url dia kt tuan pnya gmbr..brp minit pastu dia delete..serious bngok mamat ni,psycho gler.

aienurz shuhaimi said...

beliau takde keyakinan diri plus takpe personaliti seniri lalu TERpaksa tumpang personaliti orang lain

takpun beliau rasa itu adalah beliau

takpun beliau rindu nak plagiat assignment tp da xde assignment da nk buat lalu plagiat lak dr sumber lain

hurmmm~

kesian beliau yg mengalami kecelaruan identiti seniri

KhairulAqmal said...

chot bersengkokol?

lidah said...

xpon. dia privatekan gamba budak tu je

PAP said...

manusia hina lagi keji ada di mana-mana.
serius.memang bersepah macam sampah.
hidup kalau nak menyusahkan orang baik tak payah.
buat kena sumpah seranah.

Anonymous said...

aku rase kan..gambar budak cap ni cap eh tu pun dia curik tanpa pengetahuan tu..

lidah said...

aku pon rasa macam tu.

mardotti zaaba said...

wowowowo. i now dubbed thee, atomdynamite; master of plagiarism. tak tahan boleh dia ckp if pakai skinny nmpk mcm vocalis hujan. haha

ohlala said...

chot pon pandai buat macam ni

lidah said...

chot privatekan je gamba mamat tu. dia xde kaitan pon. haha

ke kau ada gosip ni ohlala?

ohlala said...

aku cakap chot pun pandai buat. dulu dia pernah buat.

Anonymous said...

chot pun pernah tipu gak ke?takan la..

lidah said...

hehehe

oto said...

dengki ah
apsal gambar aku takde orang nak curi.

kareem hebat.

fewit

huyo

Anonymous said...

aku takde blog..so comment pakai anonymous je..bukan apa..aku tak suka gak org suka curik gambar ni..dose tau..then bila aku gi flickr budak tu..dia dah delete akaun..hampeh. ( malu la tu)...hope dia tobat segera dan jgn buat lagi!

ohlala said...

lidah pun tahu jugak pasal chot ni.
kan lidah kan?

hawayou said...

relax. take a chill pill or xanax.


:P

lidah said...

ohlala: hahahhahahaha no comment. dum ca dum ca dum ca la la la la

hawayou: haha hai hawa. baik. makan pill charcoal 2 bijik.

nurul khairunie said...

sungguh takda life orang2 macamni. kesian. haha.

Lily Cartina said...

aku benci org mcm tu..