apa nak buat kalau awak ada 12 orang kawan chinese look?

selain buat 2 team bola keranjang, atau satu team bola... kita boleh buat artis pop berkumpulan.
macam mana la nak bayar show ramai-ramai macam ni.
kalau tukar orang pun agak nya takde orang perasan.
kemudian seorang nyanyi 5 patah je perkataan dalam satu lagu.

"lembu ko lembu ko"




haha. "lembu ko lembu ko"

sory, tapi takde benda menarik dah ni.
minggu ni kerja 6 hari. penat. dengan plant trip.
substation kena sambar kilat.
kerja 6 hari. zarif memang amik cuti pada masa yang tepat untuk aku ganti.
haha.

lembik dah ni. semua pun lembik. satu je keras.

8 comments:

* said...

hahaha tak boleh terima!

Zeela said...

tatau nak gelak ke ape.

Jarri said...

nice

lidah said...

* terima lah

saya said...

keras spt batu..
pjg spt galah..
besar spt gajah..

oh dulu mase skola rendah cikgu ajar benda2 cmni

z a t i said...

gila la tak tahan!
tak tahan.
tak tahan.

benci AAA!

sape buat lirik dia benci.
ha ha ha ha.

Anonymous said...

hahah dh agk nk tunjuk super junior nye vdo clip!!!
btol2 setuju sgt nape nk ahli rmai n perasan x sorg je ahli die gemok cheah kre nk tunjok dorg xdiskriminasi saiz bdn..ptot biar fair 3 kurus 3 gemuk hahaha!!

icarl and icca said...

hey... best lah videoklip nie.