video pilihan harini ini: kawan i artis jepun.

I baru tau harini, e-one dgn mony rashid adalah artis jepun. haha. sama gila wei.
sambil i tgk video ni, i imagine e-one menari gajima gajimaa dengan coverall hijau tu.
menangis-nangis i gelak. kalau orang lain x rasa kelakar,maybe sebab ini inside joke. haha.
have fun babies. gaa jimaa gajimaaa

13 comments:

estellano said...

u ni saiko tul la wei.. dahla dalam kepala i dah tanam ully tu mcm dee, sekarang u nk tanamkan perspektif i kat eone u tu mcm artis jepun. i pon dh tegelak barai ni..

ceebye

estellano said...

eh chupp.. kalau u usha awal2 video clip ni time 0:03 mamat laki rambut kerinting tu pakai topi camtu.. dia macam tiru pink floyd nyer guitarist nama slash la. haha:

http://www.ronlindeman.com/wpimages/wp664e037c.jpg

Amy said...

Woi.Sama sial. Tapi eone gelap.

y u z said...

rasa bukan jepun ni.koreanlah.sebab duk sebut "saranghae..saranghae" tu.

iamstradust said...

sama sial

selamat hr raya sayang

AZiM said...

hahahhahaa..
mmg beza gile, eone betul2 menghayati watak dlm vclip korea ni..
tahniah eone

FATENEDAN said...

ahahhahahahhahahah..

haremm..

sebijik seh..tahniah2..raya ni pasti lbh meriah..mari beraya ke rumah artis jepong..

Azman Sherafath said...

hahahaha..aku pon nak tergelak je tgk..

hawayou said...

probability

((1/sbilion x 1/sbilion)+ (1/sbilion x 1/sbilion))/6bilion

= 0.000000000000000000000001

clap clap clap.

aira said...

Howyeh2!

Azroy Bin Azlan said...

selamat hari raya

paperheART said...

omg omg. air mata i tukar jadik senyuman terus. waaaaaa... sama sialll!!!

e-one said...

haram.letak kt blog lagi nihh sial