bunuh diri dengan spegeti mitbol


harini i kena pergi ofis, walaupun pada hakikatnya i tengah off day. I kena shoot gambar ceo dan senior managers company i. tuhan je tahu, bertapa susahnya i nak setuju untuk buat perkara yang seumpama bunuh diri ini.

ye bunuh diri. sebab, selama ni, i lari dari jumpa ceo sebab dia gemar menegur rambut-rambut yang sentuh koler baju. even kawan i salman khan, ada image beliau dalam entry i sebelum ni,
bulu tengkuk yang sentuh koler baju, pun dia tegur sebab sentuh koler. "sila jaga imej syarikat".
hee.

Jadi harini, I bersiap-siap untuk serah leher untuk dipotong. semua orang yang I jumpa di ofis sudah awal-awal lagi mengucapkan takziah.

tapi mungkin kerana bulan ramadhan, ataupun ceo seperti kabur je pemandangan bila tengok i,
sikit dia x tegur. fuh. perasaan yang lebih lega dari buang air besar yang i tahan...timbul peluh-peluh besar pada pipi sepanjang fotoshoot session.

jadi i meraikan keseronokan i hari ini dengan berbuka dengan spegeti mitbol di sikret resipi dan java chips yang lazat di setabak. nom nom nom.

oh ye, cik anoni dah minta maaf, jadi sama-samalah kita bersalaman dan menari bersama-sama.
jangan marah-marah. terima kasih atas sokongan moral you all.

mari shave beramai-ramai sampai licin tanda gembiraaa. yeay

9 comments:

estellano said...

ok wonder.sorry lame question. dah ada setarbak ek kat sana?

lidah said...

dahhh laaaah.
stabak
sikret resipi
burger king
pizza
big epal(walaupun dah muak tapi ada lagi)

estellano said...

haha.giler lama i tak singgah kerteh... ok la atleast leh enjoy java chips, nais nais. kat kb baru ada kenny rogers, tapi belom ada setarbak n burger king. maybe setarbak tak lepas kut :(

hawayou said...

kerteh maju shal.

sini pon xde T_T

biawak said...

kerteh ade macam2...datang raye sini ah ngan encik biawak..wakakakka


selamat hari raya - maaf zahir batin :P

Anonymous said...

x penah tau pn pantai timur ade bnd2 cmtu
pasni x de la bebudak yg dok kt pantai timur tu gayat trun kl
adik aku pn kalu ter-stranded kt east coast x mati sbb sana dh up siot!
impress~

lidah said...

hawa: sidney memang xmaju macam kerteh. hahahaha

anon: sini org x makan kropok lekor dahh, hari2 starbuck je nelayan2 sini

hawayou said...

tu kermit the frog la.

Haih, tu laa kat Sydney ni, babi pun takde. cane cane.

lidah said...

sidney babi org dah siap rebus. kat kerteh, babi orang buat tunggang pergi kerja