petang selasa

semalam sampai jam 2 pagi.
jalan lengang, jadi 3 jam dah berjaya sampai.

semalam i baca paper, seorang guru tadika perempuan dihisap buah dada oleh doktor haiwan.
sebelum itu, dr haiwan itu mahu mengajar guru tadika untuk mengurut buah dada.

watehel?

dr haiwan bukannya ada elaun multi tasking kalau buat extra kerja.
ok. kemudian, dr haiwan td mula mengurut dan menghisap . haha
dan bahagian yang paling kelakar, dr haiwan tu cakap.

" bill tak perlu bayar ok, lain kali datang lagi tau"

padahal, guru tadika tu nak hantar tupainya yang sakit.

mungkin sebenarnya itu klinik sakit puan, dan nama doktornya Haiwan.
jadi klinik Haiwan. sama seperti klinik Johan, Klinik Osman.. dan ini Klinik Haiwan.

mengelirukan betul.

23 comments:

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

hahaha....haiwan owh haiwan...haha

Azman Sherafath said...

pervert gila doc Haiwan tu..
ayat last dia xleh blah..
x perlu byr bill eh,len kali dtg lg..
hahaha

Kap said...

pengaruh porno yang ketara..

KePOMPOM said...

surat kabar mana u baca ni? hehe

Anonymous said...

mungkin ade sedikit pembetulan..
tiade adegan menghisap pun cuma terselak sahaje dan seterusnya doktor gatal tu meraba...
sekian.

s a L o m a said...

isk.berani doc tu cakap pasal bil?patut cikgu tadika tu yg mintak bil tau

lidah said...

tp dlm metro dgn satu lg. Dua2 ada ckp hisap .. Haaaa

Anonymous said...

metro indon kot tue...
hormat sikit kaum ibu anda..
jgn suka ria jaja cerita memalukan wanita spt ini..

mardotti zaaba said...

knape kena ajar mengurut in the first place? pelik cara merawat tupai zmn skrg.

lidah said...

hahahaaha mr anonimus. Aku bukan jenis reka cerita. Ni sekarang aku tgh baca lagi sekali untuk make sure aku xreka cerita. I know what i ve read. Bukan suka ria nak buat cerita. Kecoh la lu. Esok pagi aku scan. Dont worry. Dalam paper terang2 tulis. "Ketika itu dr itu mengambil kesemptan meraba dan menghisap payu dara mangsa." kalau awk xreti baca paper. Or x habis baca. Jgn nak pandai2. Booooo. Btw. Knapa marah sgt? Awk ni ke guru tadika tu? hehehehe

Wolverina said...

aku xpaham betullah dgn dokter itu >_<

hawayou said...

ade tupai, cikgu tadika, n doctor haiwan.

haha.

nama watak comel, cerita nya merepek.

oh well, thats how the world rumbles.

Anonymous said...

pegilah scan wahai si lidah bercabang..
ngehh

Anonymous said...

but y the lady x sepak je doc tuh? ke die TER-enjoy?

sicko ppl!

lidah said...

dah upload dah anoni

biawak said...

hahahahah...anoni tu tupai kot

lidah said...

haha tu lah. haha marah betul . ke dia payudara yang dihisap tu? hehe mana anoni nii. i rindu dah

raudhatul jannah said...

ada la isap. aku pung baca juak. apa da anon ne.

KePOMPOM said...

haah la.. hmm.. tu la akibatnya belajar sains tanpa agama.

lidah said...

hehe. mana anoni niii

Fendy said...

aku dah baca dari utusan ke metro. memang kat metro cerita dia detail gila. haha

SafiraHassan said...

ok kitorang bakal dokter haiwan perempuan akan memastikan perkara ini tidak berlaku pada guru tadika lelaki..weeewee hidup vet~

lidah said...

tp doktorr. ajar lah saya mcm mana nak urut dada saya