cuti yang fully utilize


1st day : balik dan berbuka dengan family
2nd day: renew road tax,
bought my d300s
berbuka dengan mak
minum dengan old friends from secondary
sahur dengan friends at q bistro
3rd day: berbuka dengan alia at alamanda
4th day: berbuka dengan ary at rausha
5th day: berbuka dengan friends at mid valley
lepak dengan ecah at q bistro
6th day: photoshoot for guitarstore embassador , jamie wilson
beli popiah dekat bazaar serdang dengan alia.
balik kerteh, esok kerja.

weee, penat. nak tidur , esok kerja

7 comments:

syuk said...

karennngggg

susudalambotol said...

kayanya awak dah beli d300s. ohoo. maternity potraiture berapa abang kareem charge?

:P

Jarri said...

persetankan ada wat buka posa kat qbistro jugak ari ahad lepas

lidah said...

hidd: saja a tuu.. dah dpt keporok?

susudalambotol said...

takde siapa pun nak ambik gmbr saya masa tengah mengembung ni :(

belum. fad baru bgtau tadi. nanti nak pegi jumpa dia.

lidah said...

saya nak. tp tp, suami awk lagi hebat. boleh je. kembang ke? mana ade xnampak pon perot haritu.

susudalambotol said...

mestilah nak ambik gambar bersama suami. takkan nak ambik gambar dgn perut je kot? perut suami marah nanti. ehehehe ;p

skrg dah nak masuk 8 bulan dah ni uncle kareemmmmm :)