hadiah untuk encik anonimus: hisapan buah dada

entry kali ini adalah untuk mendidik encik anonimus , macam mana cara untuk membaca suratkahabar supaya mendapat maklumat yang tepat. disini, I sengaja tak mahu kecilkan image, supaya semua orang boleh membaca setiap perkataan dengan jelas. have fun babies.

click pada image untuk lebih besar. supaya boleh baca dengan jelas.
selamat hari raya.


tengok besar-besar kat sebelah kanan tu.
FAKTA: raba payudara sambil menyusu.
hahahahaha

34 comments:

Azman Sherafath said...

siap highlight lagi tu..
amik kau anoni..or onani..
konfem la dia tgh malu skng..

lidah said...

mana anoni ni.

zulwaqar said...

Anon pergi mintak maap?

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub said...

hahahaha.....malu giler weh anoni woit...hahahaahahah

fynn jamal said...

sbnrnya cikgu tadika tu yang bodoh.
tu je.

dia kena belajar jarak selamat. dia perlu reti melompat bila didatang dekat.

kamon.
dah hisap tetek baru sedar dan marah.

lidah.
yu ni pon. kaver2 la sket. terus isap plak.

y u z said...

hishhh.terkesima sangat agaknya cikgu tadika tu sampai lambat pikap yang dia tengah dicabul.

=P

lidah said...

haha. i gerram la fyn. haha.
tu la, lambat betindak. dah kena hisap baru nak lari. mesti sebab geli kena misai sebenarnya. terus report polis.

i still tunggu mana anoni ni, diam je pulak lepas i dah scan suratkaba ni

art:tech said...

ok, nk amik course apa kalau nk jadi doktor haiwan ni? aku nk tukar career.

nenek™ said...

hehe..bgi aku,aku xslhkn dr tu..tpi slhkn pmpn..die sangap sgt,then dh dr tu slesai bru nk repot polis la ape la.agak2 r nk ajar urutan watever la..itu pon bole lyn lgi..nsib bdn r..ala..dh zoom tpi stuck plak.. ish2.. trus mrjuk..wakaka

saya said...

anoni dh g lari kt parit tepi umah menjerit jerit
"kenape aku x reti membaca??"

agaknye lah

Ladynoe™ said...

bila suami aku balik then cerita pasal ni, terus aku ckp, cikgu tu lah bodoh. kalau setakat raba je, aku boleh salahkan doktor lagi.

ni siap hisap.

si anonymous ni pun satu. tah tah dia yang baca sekerat jalan. tah papo.

biawak said...

mane anoni ni..wa tengah tunggu dia hisap tetek wa...

wakakakaka

Ayyman Rahim said...

Yang tak tahan :


"Mangsa hanya mengikut arahan yang diberikan lalu emmasukkan haiwan berkenaan dalam bajunya."

Bodoh sangat lah kan?


"Tupai terbang milik guru tersebut mati sejurus dibawa pulang."


Lepas masuk baju dia terus mati. Kesian.

siggplus said...

mungkin si tupai terbang tak tahan dengan bau si tuan punya..haha

PAP said...

sengal mmg sengal tahap dewa tol la..ni cikgu tadika melayu ke? dr haiwan ni melayu ke? xkan bulan2 pose ni nak wat benda cmni gak..ape kejadahnya..??? hehehehe...

dr.haiwan = 52thn
cikgu tadika = 21thn
tupai = 1thn kot..? then mati selepas tgk kejadian yg diluar jangkaan..hahahaha

Ms Alba said...

en lidah,
nape en lidah di belog lain betul perangainye dr lua belog..

lidah said...

mana ada lain? Kite saling mengenali ke? Awk salah org kot.

ojamoja said...

wei nie pakai scanner tpt keja ke?

ojamoja said...

mm from the angle,prolly not. tangkap gambar guna d300s?

hawayou said...

sexual harassment is sexual harassment, eventhough cikgu tu agak dumbass slow utk betindak.

humans tend to follow instructions if there is some kind of "authority" involved.

no matter pompuan tu terlayan macamanapun, if dia actually dah hesitate, its a sexual harassment.

View newspaper ni dah distorted dengan penambahan rencah from editor n journalist. lagi2 metro.
Its never too late too report mnde2 mcm ni.

syuk said...

mana anoni tu kareng
tah2 yg tuka ni tu x

wawabescoot said...

ini memang nafsu benatang'
bhahaha :0

zamm said...

ms alba: kenapa ko kata perangai dia lain di luar blog dan di dalam blog? aku rasa kalau kat luar blog pun dia bercerita style macam ni jugak. sama je aku tgk.


lagi satu, mana nye encik anonimuss yang galak sgt aritu? cepat ah komen.

lidah said...

oja: scan laaa ojaa. ingat sume nak pakai d300s kee? hehehhe saya ada scanner ok. hahak

hawa: gimme faif hawaaa.
syuk: tuka ape syuk sayang?
wawa: kalau nafsu binatang , dr tu hisap payu dara tupai tuu.
artech: haha amek la kelas masaj je.
saya: dia ada la tu. senyap. nak tunggu i salah langkah , nak kutuk. haha

ayman: hmm mungkin dia lemas. sempit..
papp: mungkin dia ingat hisap puting x batal puasa, sebab bukan telan puting atau makan puting.

zam: yeah zam, gimmi faif zam.

feeqa said...

cikgu tu bengong.bole je sepak anu doc tu :D haha

Anonymous said...

http://ariayana-ariayana.blogspot.com/2009/09/kotak-katik.html
nak cr die kat sini

lidah said...

hehe. thanx mr anonymus II. hehee gimmi faif. selamba je kutuk aku kat blog dia.

Anonymous said...

hahahaha
aku geram pasal die ni tetibe je mengelabah lebih
pastu takleh terima @
memang die tak reti baca kot

yana said...

encik blog...sy baru je mengadap internet hari ini..dan membaca entri ini juga segala yg berlaku di blog saye..saye minta maaf dan semoga tiada berlarutan..saye betul2 minta maaf.
saye mungkin hati tisu sensitif dgn hal-hal berkaitan...
sorry once again.

Anonymous said...

bgus2 bermaafan la kamu hendak nye

Sang Perwira said...
This comment has been removed by the author.
Sang Perwira said...

ee eh, dh alang kena isap lyn je lah.
tao pulak nak main report polis.
padahal suka.

vodoh..

joegrimjow said...

xpham pape2
tp tajuk tu menarik

LiLohOnEy said...

cikgu kalau bodoh smpai tahap mcm tu habes la adik2 aku nanti..