malam tadi cerita UP sedih betul.

malam semalam, I pergi pavi tengok UP. sedih.
I tak prepare pon emosi untuk cerita sesedih itu.
nasib baik ada cermin mata 3D yang melindungi I dari kantoi sedih.

malam tadi, kak yen dan suami, serta ag dan leeya, dan fad dan diba, dan I sorang. haha. rasa loser sikit...

Oh ye, sedih-sedih pun UP , sedih lagi kisah I yang tersilap pavilion dengan time square. bukan salah I, shit lah. terengganu mana ada ini semua. mesti lah saya terlupa.

yakin, I drive naik time square, cari parking macam hanjeng, and rasa gembira sangat bila dapat parking at time square,rasa berbunga-bunga. Walaupun sebenarnya janji dengan they all kat pavilion. hahaha. dumbass .

Sampai time square, i cari wayang tak jumpa, i call ag, masa tu baru i sedar, ok, i nak pergi pavilion , bukan time square sebenarnya.

haih.

7 comments:

spidergirl said...

hahaha.u dah kenapa,belom puasa dah ilang ingatan

y u z said...

air dah sampai kepala ni.

ehmm.

selamat berpuasa incik kareem.

zainalalieff said...

tu lah u =='

wawabescoot said...

hahaha'
tu lah you terlampau confident'
yah bagus confident untuk presentation nanti.

detsiwt playgrd keeper : said...

comel!

syuk said...

leks lah kareem

loser x loser hahaha
aku leks je wakaka

Sarah H said...

movie UP ok?