you smell like my armpit lah friend


jadi, siap sudah hantar cover hujan.tugas selesai.
stim je i rasa. kepala ringan sikit. assessment dah habis.
bila awak ada assessment dan assessor awak cakap,

"saya tak tau apa pasal plant awak ni, awak kena terang kat saya"

hehe, maksudnya u tak perlu risau tentang details. he he he.
tapi bila nak tipu, muka kena yakin. haha. sori pakcik .i memang lemah sikit hafal2 ni.

harini nak rehat, malam nak tgk up dengan fad dgn ag..
haha

oh ye, fmc call tadi mintak buat cover elyana lepas lepas lepas ni
wuuuw.

10 comments:

cyrusdavirus said...

kompius.. HUJAN BAND ke?

lidah said...

haah

Siti nurhaliza dan datuk k said...

Hebat la abg kareem..

Pasni nak minta abg kareem buat cover album saya lak...

:)

Sue Anna Joe said...

CCCCCUUUUUNNNNNGGGGGGGGG

Anna Molly said...

wuuw wuuw!!

y u z said...

femes muka ully kat situ.
hahah.selamat nonton UP!

syuk said...

bila nk wat cover i plak

nurul khairunie said...

minggu depan nak tengok UP pas terawih pula la.

estellano said...

lidah.. i baru sedar yg caption hujan pastu ade kilat tu.. ala-ala blackeyedpeas...

lidah said...

tatau tatau. bukan i buat logo baru tatau