sleep talking


terima kasih daun keladi.

aku ada satu jenis masalah besar ,
dimana bila aku tidur dan orang call,
aku akan angkat dan akan berbual tanpa aku sedar.
masalah lah macam ni.

dan hari ini masalah menjadi lebih besar apabila,
haji areza si janggut panjang cuba untuk menyuruh aku menggantikan beliau malam ini,
dan call aku pagi-pagi buta jam 7, aku dengan separa sedar setuju.
babi lah.

semua ini aku sedar setelah aku call semula beliau bertanyakan apekah yang menjadi perbualan kita sebentar tadi.

menatang. dah setuju tak boleh cancel dah. shit lah. babi.
baru nak cuti berehat. penat la keje malam 12 jam.

tak cukup dengan itu, malam ni en. hamid pon ada. memang miserable lah 12 jam hidup aku.
next time kita mengumpat hamid pulak.

7 comments:

aira said...

bkn mr lidah yg pnah cmtu..
aira pn pnah..
sbbkan bckp msa dlm keadaan yg separa sdar,
aira di'sekeh' olh kwn2..
pergh..takot seyh..

melon. said...

pergh.
kelakar seyh.
nasib baik aku tidur susah nak sedar.

zamm said...

aku rasa haji areza tu mesti stim dgr suara kau.takpun dia menyumpah2, mamat ni kt plant nmpk macho, suara giler lemah lembik. haha

kau patut dgr doh suara kau bercakap time tido. meleleh leleh mcm horny giler.

nt kau tido aku kol mintak no pin

emma songall said...

adoyai.
kcayan jew dga de habit cmni.
nseb baek xde cmni.
klu xmmg masak.

Ayyman Rahim said...

Eh, takut gila ada habit macamni -___-

fezaL Mohd said...

hahah benci owg kaco time
ak tido.

pastu ade la tepon berbunyi
mepek a

ape yg ak ckp. konon
ingt dlm mimpi rupanya realiti hahaha

lttlgjh said...

haha. aku ingat aku sorang je camni. adoi.