hubungan sulit dengan lelaki india.



Hari ini saya kerja malam. dan saya bekerja dan tidak tidur. ok mungkin ada tertidur dalam 30minit pukul 2am. tapi saya tak tahan. tidur kejap... serius kejap je.

ok. itu bukan masalah saya. masalah saya semalam ialah. apabila saya main tekan-tekan kat button DCS di bilik kawalan.. saya ingat semua button boleh tekan, jadi saya ter. ter ok. tak sengaja , tertekan button apa entah. terus DCS yang saya tekan-tekan itu kaput. dan takde siapa yang tahu sampai sekarang.

lalaalalalala lalalalala

oh ye DCS tu adalah seperti computer untuk mengawal plant. mujur yang saya tekan-tekan itu, adalah yang extra, untuk org dtg tgk sebagai rujukan... haih. nasib baik. but still, tak boleh guna lagi sebab saya.. haih..

shhhh.

5 comments:

ロザリザ said...

haha. tangan gatal.

puspaSARI said...

kite taruk gmba awk mude mude ;p

hr khamis hr tu lepak dgn am dimas sme.

time borak borak dengan am.rasa mcm borak dgn karem ah.
suara sama tone wey ;p

hanakirana said...

haha curiosity killed the cat. jangan lupa tu. :D

detsiwt playgrd keeper : said...

kalau boleh semua butang i nak tekan kasi rosak sekarang ni...

lidah said...

hana :haha tak tak lupa. ingat dah. hahahaha

alia : hahaha sabar alia sabar. dia kat preoject department, i bakar kertas project. hahahaha