basgayballs


penat harini. suicide memang betul-betul suicide. natang.
macam biasa rabu petang , basketball di Samsaba , Kerteh.
peluh jeruk.

tak cukup nak muntah penat, tiba-tiba habis main.
Seseorang yang i tak pasti jantinanya call.
Mengaku namanya Kay. Dari gym dari bangsar village.

Kay : hai, incek lidah ye?(dengan lemmmah lebut control halkum).
lidah : oh ha, ye saya. siapa ni?
Kay : saya kay dari gym bangsar village, saya nak ajak encik datang sini. ada 7hari trial.
lidah : o, ok tapi saya kat kerteh. jauh nak datang tu.
Kay : o ok, takpe, nanti balek kl encik datang lah.
lidah : ok . saya datang next month ok?
Kay : ok, encik ada bersukan?
lidah: ada, saya taf, badan six pack, main basketball dan berjogging waktu lapang.
Kay: OMG, stamina encik mesti hebat.(nada control halkum)
lidah : ha, no comment.
Kay : ok, ni saya bagi personal number saya, apa-apa encik nak datang call hp saya ok?
lidah : o ooo ok2.
Kay :byee encik lidahh. jumpa nantiii ok? ;)
lidah : ok, byeeee

kalau aku datang mesti dia tunggu depan pintu pakai hot pants, dengan singlet sambil tunjuk lurah dada. pura-pura kepit supaya nampak voluptuous. hehe

crett crettt

6 comments:

Tukang Carut said...

HAHAHAHAHA. babi geli.

hairdo said...

macam-macam...hahaha

Fendy said...

aku pun pernah kene macam ini. kawan aku bagi no aku kat gym tu. salah satu cara gym tu nak tarik pelanggan. mula-mula trial. pas tu kene paksa bayar bulan bulan. nasib baik aku dah tuf

ロザリザ said...

pegi la gym. best kot. ade sauna. mmmmmm. a lot of balls.

peggy lyssa said...

hahahahaha lol

molly said...

ko buat aku tergelak

jgn dia terkepit telur dia sudah