BABI ITU WARNA NYA MERAH JAMBU

saman jpj belum bayar lagi.
harini sampai surat saman polis trafik pulak.

rm 80 + rm 300

babi lah. bababa bibibi babii baaaabiiiii bababa bi bibibaba bi ba bibabibabiba

17 comments:

GadesSades said...

ya..maybe yes..maybe not...sbb ada gak warna kelabu...

afan said...

awas selsema babi...

revrie said...

Tak payah bayar lah.

revrie said...

Tak payah bayar lah.

• ROOZU • said...

DASAT...

tp pink xkan kene mengena dgn saman kn?

Youjie said...

Opss...baru bincang fasal babi..
ahahaa

hairdo said...

mesti nada nak sebut "bababa bibibi babii baaaabiiiii bababa bi bibibaba bi ba bibabibabiba" ini ada ala2 lady gaga menyanyikan lagu poker facenya.Heh

baik bayar skunk daripada menimbun.mkay?

k.h.a.d.i.j.a.h said...

banyak gila kene bayar.
memang ba alif ba ya

detsiwt playgrd keeper : said...

oops! u kena bukak tabung lain la untuk saman... LOL!

ロザリザ said...

mmm babi.sedapp.

miss capricorn said...

drive ar waktu mlm babe...xde pulis

tia said...

babi tul..sey tu..aku benci seorang gadis yang namanya syaza syahira binti redzuan..dulu aku called her babi..
tapi bila tahu dia ada mental problem..
aku just panggil dia sey..
shortform bagi sewel.

TsUjUn said...

rebus saja babi tu,then salur ke longkang..

kekeks said...

keep the change.

lidah said...

gades: kelabu tu babi utan
afan : its ok, sini babi sehat, metabolisme tinggi
revrie : haha, kenapa dalam surat jpj ada panggil pegi mahkamah bulan 7 kalau x bayar?
roozu : mm. boxer polis tu pink.
youjie: haha ,bicang nak masak ape untuk malam ni ke?
hairdo: tunggu i beli camera baru dlu ok..
khadijah: haa tu tak campur dengan kena tahan 2nd day sebab speed trap pastu xde lesen at the same time. kinky gila

alia: aliaa hahha, thanx tau tau 20 dollar tuh.muahhh

oja: babi busuk.
capricon: malam lambat sgt.
tsujun: knape nak rebus?
kekek: mmg macam tu pun biasa nya.

moqh said...

hahaha

ms.Reen said...

mmg mcm babi..aku lagi la time g bayar kat jpj dapat ceramah free pasal seatbeat.bernanah telinga dengar.mmg babi la babi..