akhirnya saya jogging

Semalam di tasik berhampiran (yang sebenarnya longkang besar), sambil saya berlari , ramai pasangan-pasangan burung cinta (love birds) yang memenuhi jambatan merentasi longkang yang saya tak pasti apa perasaan mereka tengok sampah terapung . Kononnya sedang melihat Niagara falls dan sampah itu umpama daun-daun dari pokok-pokok berhampiran.

Disuatu sudut tasek, berhampiran alat untuk melakukan sit up, sepasang india sedang sibuk bergesel-gesel , berpeluk-peluk sehingga aku tak mampu untuk menggunakan alat yang dinamakan cyber sit up khuatir kalau-kalau terpercik air mani atau mazi jika aku berada dekat dengan mereka. come on lah. get a room, or a chair or a toilet or ....

tak faham betul. nak beromen tak perlu guna facilities , romen atas kerusi biasa kan boleh. x perlu lah di cyber sit up .six pack aku dah pudar sikit. hishh. kacau.

oh ye, aku pon tak pasti kenapa mereka labelkan tempat sit up tu cyber sit up.
sama macam alat-alat lain macam cyber push up.


pelik betul .

9 comments:

Putih said...

..or a car-park ke.


India bergesel-gesel?

Urgh.

hairdo said...

eeuuwww..

ロザリザ said...

cyber push up. so funny! macam bunyi collection bra yang baru from victoria's secret.

so i guess what they were doing was some cyber foreplay perhaps?

lidah said...

ha car park pon ok. at least bole bukak aircond.

hairdo - tu la, u x tgk la.

oja - ade cyber stroking hahaha

GadesSades said...

jijik...hotel pun bole...banyak lagi tempat len kan instead mengotorkn tempat awam...

hairdo said...

mungkin juga semak samun atau ladang kelapa sawit.mungkin boleh jadi bahan ujikaji baja baru mungkin.heh heh heh.

lidah said...

hahaha suka ye hairdo

hairdo said...
This comment has been removed by the author.
chepsmore said...

euw.