seluar batik menambat hati


jadi harini hari khamis.
dengan hati yang gembira i keluar ke alamanda dengan mengenakan set pakaian seperti gambarajah yang dibekalkan diatas. seluar batik dan kemeja-t mogwai .
haha.
kalau i boleh record reaksi org tadi tengok uniform i hari ni,
memang i dah post kat sini.
dengan makcik muka masam bertudung dan bejambul dan abang yang mengeluarkan duit di atm cimb sebelah watson. tak pernah tengok lelaki kacak ke?
kelakar betul you all ni.

6 comments:

.AzFaRuL. said...

seluar batik? alamanda? mmg gila glam... ;)

emma songall said...

haha.
stylo wut.
btw, i've got one too.
muh fwen fron k.ganu bg.

nur suhana said...

hihi. kalau la boleh tgk reaction dorang.

Shaira Amira said...

pakai baju mogwai keluar alamanda..

menyampah!

J MAIDEN said...

javanese!

lidah said...

emma : haha i beli kat sana jugak
maiden : haha
shaira : alalalaa