kalau nak bodoh, jangan bodoh macam internet explorer 8


berus gigi dan mouthwash oral-me yang aku beli kat kuching


jadi aku cuba untuk jadi up to date dengan dunia maya.
malang tak berbau..

aku install internet explorer 8, dan dalam 10 kali aku guna ,
8 kali pasti not responding.

menatang lah.
..

hentikan ciptaan-ciptaan buduh seperti vista lagi.
eee marah maarah
-------------------------------------------------------
lebih baik layan oral-me..

15 comments:

iyan said...

gua pun ada masalah dgn vista...
mau tukar ke XP...
pening!

lidah said...

konek kan?
iyan, mne ade jual polaroid?

tia said...

memang-memang..
asik2 not responding.
memang ar nampak cantik tapi..
hampeh je.
apa je yang dia nak?
kesabaran kot.

helt said...

internet explorer 9 kot yg latest.
tapi masih belum compatible dgn byk website. sume crack. tapi yg best kau boleh in-private browsing. hahaha. you know what i'm thinking.

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
art:tech said...

safari la beb.

lidah said...

soraya : macam wisdom macam mana?

lidah said...

tia : aah nanjis
helt: aku insaf dah dgn internet explorer
atek : baik.. aku tgh download ni. lembab pulakkk

.AzFaRuL. said...

erk... ie?

gunalah mozilla atau google chrome utk kesejahteraan bersama..

Bunny-Boroi said...

mehla pakai chrome yang super laju!

Von said...

bukan masalah vista. masalah bagaimana cara orang tu guna. aku dah guna vista sp1 selama 4 bulan. tiada masalah. macam pc kebanyakan student ipt yang selalu problem dengan virus dan lagging, nak salahkan OS pula, tak kena tu. spend around rm300, get a retail vista sp1. add another 50 for better security. otherwise, use linux if you don't want to spend any penny.

phikool thong said...

mozilla sude..

1412 said...

mari cuba chrome. anda pasti berpuas hati *buat isyarat tangan - bagus*

lidah said...

tapi aku dah gembira dengan safura eh safari..

lidah said...

tapi aku dah gembira dengan safura eh safari..