pencipta gps


i duduk dua dari kiri.

ini bukan gamba ajk tertinggi kelab geografi. tapi, ini gamba semua ahli kelab geografi.
ini pun sebab kena paksa masuk. dan i di paksa jadi pengerusi.

semua kelab telah di bebankan dengan sebuah taman yang perlu mereka hias dengan pokok-pokok, bunga-bunga untuk pertandingan taman tercantik.

tapi untuk i dan anak-anak buah i, we are really blessed.
tak perlu bercucuk tanam, sebab sekolah dah bulldozed our taman geografi yang before this pun hanya ada tolok hujan dan penunjuk arah angin.
kerja-kerja pembangunan ini bertujuan untuk meluaskan tapak parking.

jadi, compare dengan kelab-kelab lain, we are the richest club in the school, sebab we all ada parking lot.

pada setiap isnin, i xperlu berkebun. i hanya perlu duduk atas kerusi bawah canopy dan tunggu orang masuk parking dan bayar parking ticket kat i.

disinilah bermulanya asia parking sdn bhd.

10 comments:

J MAIDEN said...

hahaha
gila kool skolah u!

lidah said...

i lg kool dari skolah i

Aini said...

knapa i x ley nmpk muke u ngn jelas kt pict tu. hee.

btw. rajen update skg yea.
:)

lidah said...

biasa lah. tgh ponteng keje. haha banyak masa

iyan said...

kawan ko yg pegang pinggang tuh hidup lg?
aku teringin nk jumpe de..
nk lempang muka de!

cHiQu3CHiLL said...

org2 dlm gmbo tu mesti dh bercucu kan... :)

khairilmustafa said...

haha

gila-gilaan cool!

khadijah said...

i'll link u.
cool blog :)

axira said...

wasap2!

yusridahmati said...

cool cool cool