kesesakan lalulintas di L.A.



i sempat curi gamba lelaki pakistan yang mengamuk .

dua minggu i menghilang. sibuk dengan kerja di L.A. outstation yang memenatkan.
pada mula i mendapat assignment untuk bertemu dengan wakil dari syarikat L.A ini ,
i ingat i dapat bercuti dan have fun with some chicks. tapi semuanya jadi miserable.
and i tak pernah penat macam ni seumur hidup i. lebih teruk dari zaman i muda-muda,
waktu i tolong emak bajak sawah dengan lembu kami, vicky.
lega i dapat rihat sekarang. bertemu beberapa teman baru.
sambil petik strawberi di kebun i di Aukland.
FUhhh..
tinggal beberapa hari saje lagi untuk i rehat macam ni before i
balik ke L.A dan sambung kerja.
malasnya nak kerja.
i ada teka teki seorang perempuan pendek dari kutub utara tanya i.
binatang ape sekejap hitam sekejap putih?

5 comments:

Fendy said...

pengwin. hehe

Tukang Carut said...

hahaha. tak complete lan jawapan tu. jawapan dia penguin tgh golek2. kejap putih, kejap hitam (:

Fendy said...

haha. ye x ye gak :)

kekeks said...

kungfu panda

lidah said...

haahaa.