najmi 2 (cerita betul ni)

siapa kata susah nak hidup kat kl. aku boleh dapat income rm 2000 setiap bulan. tak perlu degree pun. aku mula bekerja dengan tolong kemas kedai bundle.satu kedai bayar sepuluh ringgit sekali kemas. dalam satu hari aku boleh dapat 8 ke 10 kedai untuk aku tolong kemas, packing or unpacking. cukup sebulan aku dah boleh berbelanja besar.aku kerja 4 bulan aku dah mampu beli motosikal sendiri, cash ok.

nak hidup. pandai-pandailah. jangan nak tunggu kena suap je. and aku tak kan makan duit haram.
kat chow kit, aku dengan kawan-kawan bawah jagaan abang Zali. dia yang jaga aku selalu, sebab aku selalu tolong kemas kedai dia. dia ada pesan " mu kalau ada siapa-siapa usik mu, mu bagi tau aku". aku memang lega bila abang Zali dah pesan macam tu.kat chow kit ni, siapa je yang tak kenal Zali misai.

beberapa minggu lepas tu masa aku nak balik rumah lepas kerja, datang 2 orang badan besar dengan parang nak mintak dompet dengan handphone aku. ok fine, aku bagi je. lepas dua gampang tu dah pergi, aku cari abang Zali, aku ceritakan kat dia, and setengah jam lepas tu, gampang dua ekor tu datang pulangkan dompet dengan handphone aku plus, janji tak usik aku lepas ni.

aku nak senyum rasa macam tak patut, jadi aku mampu rasa puas hati . puas sangat. dengan bulu roma menegak . hehe.

balik ke asrama.

orang yang aku mesti jumpa ialah akak Sherry. manis sangat orangnya. budak Sarawak.
aku dah belikan dia nasi bungkus hari ni, untuk alasan nak ajak dia makan sama-sama.
aku teringin sangat nak tau, kenapa orang cantik macam ni. akan berakir sebagai pelacur chow kit yang murah, at least mahal sikit, escourt kat hotel ke.
banyak yang aku tanya. waktu tu, mulut aku kurang insyuran , so aku tak fikir panjang untuk cakap .

najmi : akak kenapa kerja jadi pelacur?

tersedak sherry masa tu.

sherry: aku jadi macam ni, semua salah bapak aku, dia berhutang sana sini, judi, last-last takde duit nak bayar. aku terpaksa kerja nak bayar hutang-hutang dia. kerja ni je yang aku mampu buat. at least aku x mencuri . lepas habis hutang-hutang bapak, aku nak berhenti kerja ni dah.letih kena main hari-hari dengan orang aku tak kenal.

najmi : o, ok. akak, kalau saya nak pegang tetek akak boleh?

sherry: kau budak-budak lagi najmi. mana boleh.

najmi: ala, shit. bak balik nasi bungkus. hehehehe

sambung nanti......

7 comments:

Fendy said...

demn bersambung plak. hahaha

jasmin ghazalli said...

kau ni. nmpk sgt tak baca blog orang lain.

link aku tu dah tak valid.

downrage.blogspot.com

Jarri said...

hum...

cute_princess711 said...

hahahaha..
bak balik nasi bungkus..

siot jek...

syuk said...

haha..lu memang tere mengarang
nak pegang jgn mintak ijin, nggak dapat hahah

phikool thong said...

nmpk sgt x ekhlas bg nasi

hehhe

dem..lg mau smbg ka
haish.

Shooke said...

sopan gile nak mintak izin.. haha