gosip tony romas



selamat pagi lagi. jam baru 8.57 am di malaysia.
rindu lah kampung halaman. perlahan-lahan i boleh sesuaikan diri dengan suasana sekeliling.
semalam i lapar. i rasa i boleh langgar rusa dan makan sekor seorang diri.
i memandu dengan halaju terhad, 60 km/j kerana cuaca tak mengizinkan. salji turun agak lebat .
i hampir-hampir terlanggar seorang anak matsalleh yang i sangka snowman.
selepas hampir sejam i memandu, akhirnya i sampai brownsville.
i parking depan tony romas dan bergegas masuk kerana lapar.
bountiful rib shadhahfw i tak ingat nama penuh.. sedak doh ghase
orang agak ramai waktu tu, nasib baik i bawak laptop . sempat i online untuk updates dengan
kawan-kawan lama di malaysia. terkejut i, hampir-hampir terjerit i waktu tu,
"oh mai god" (dengan nada drama queen)
kawan sekolah i dulu, putus tunang.
teringat lagi waktu sekolah dulu..
---
kawan i ni hantar surat taruk bedak kepul-kepul kasi wangi.
dating kat masjid sekolah. hehe. funny
bukan main nak rak lagi they all ni bercinta.
then sebab tak tahan, they all tunang.. sepatutnya 2009 ni nak kahwin.
waktu i tengok friendster kawan i ni, komen ex-tunang dia pon still ada lagi,
"sayang, sapu ubat kat parut tu, nanti hantaran kurang tau : date 30 october 2008 "
baru lagi.
.
shik meng.
itulah, kalau ada jodoh tu tak kemana. nanti tunang awal-awal, lepastu tak jadi.
malu .
lesson learned.
tunggu i matang betul-betul nanti , kita kawin je terus.
then i beranak banyak-banyak ok?
bye..
love, suzi hermanas

4 comments:

acituvwxyz said...

bedak wangi kt kad? hahaha x leh blah. trend dulu2 eih. biasa la x dak hfon :P

. said...

auwwwwwwwww~(nada mcm crowd matsalleh bila tgk oprah).taksaba nak tgk encik kotek ngn puan tikam bulu kawin nokk.

syuk said...

o mai god awhhh

kae.kae said...

sedakkk doh wase...