seluar dalam pink nu-rave


balvinder singh yang umpama rambutan. lukisan ditokok tambah oleh Haji Mubin .

encik omar dengan rambut palsu dan seluar dalam nu-rave



hari ni, kelas i dari jam 9 pagi sampai 5 petang. pening kepala i dengar.
masuk sikit-sikit je. dah lah bukan area i , i tak tau menatang apa yang they all talking about.
mula-mula i boleh faham, tapi bila ada orang yang setiap 10 perkataan dia tanya soalan,
apa pun dah tak masuk. pakcik-pakcik sebelah i pon dah ikut sama conteng buku i.
sibuk je uncle-uncle nih.
ni je yang i mampu untuk kekal segar sampai jam 5.
abang misai beseluar dalam pink nu-rave memang mengembirakan i.







4 comments:

capullet360 said...

haha..
mmg best abg suar dalam nu rave..

stail..

syuk said...

creative misssion diteruskan...
aku dapat dah pandu-ibu-jari-tangan
dari akmal pagi tadi
bereh

xira said...

lukisan kedua lelaki belah kiri cam Puyuh nye karakter...kamu tiru ye...

lidah said...

puyuh sape? xtau pon. saya conteng2 je. mana ade tiru. saya tiru jawapan exam je