hari ni, bos suruh simpan rambut panjang




hari ni sabtu dan aku keje half day, ada 3 0n 3 match hari ni. habis tersagat siku.
shit.
rambut aku dah panjang. gembira betul.
pernah tak superior anda berkata.
"aku suka lah rambut mu, mu simpang panjang lagi leh?, sampai bahu"
pada mulanya , aku sangka dia nak bersifat sarcastic dengan aku.
jadi aku balas.
"he,, heee, ok boleh boleh"
... namun dia sambung lagi,
"dulu aku muda-muda rambut sampai bahu. haha. tak percaya kau pergi tengok dalam gamba lama-lama staf."
aku jadi lebih gembira sakan. hahahaha.
oh ye, beliau adalah manager aku.
namun begitu, dalam keriangan ini, aku tak lupa ayat big boss mega mega tegur pagi tadi selepas match.
"haaa ni boleh la potong rambut lepas ni eh"
shit.
tapi what the hell. aku kerja syif, bukan jumpa ceo hari-hari.
manager aku memang hensem. gimi fai bos.

4 comments:

. said...

hai bos karem yg hensem.nak gimme ten jugak:P

y(a)ppie said...

hi.
interesting photos :)
interesting posts (some la)

syuk said...

sapa dowh bos lu tuh hahha

sa said...

Kerja syif, tak selalu jumpa bos. Menarik. Haha