se tu pit sh it



aku dah tak pasti , dah berapa season dah rancangan bodoh ini berlangsung.
ia terlalu bodoh sehingga sanggup menghadiahkan duit beribu ringgit untuk raja kepada segala kebodohan.tolong lah.
minggu lepas, aku cuba-cuba untuk menonton rancangan yang bodoh ini dengan harapan,jangkaan aku meleset. tapi , memang mengecewakan. tak meleset sama sekali, aku bertahan tengok 5 minit je. tak mampu dah nak tengok orang-orang melayu yang nak jalan mudah untuk famous dan kaya.tak kisahlah junjung tahi atas kepala. sanggup.
gila, sangat pathetic dan tidak lah kelakar sama sekali walau sedikitpun.


ini belum masuk rancangan talkshow jozan yang tidak nampak motif , dengan pengacara syok sendiri. shit la weh. over and over gila. menganjing saje atau dalam bahasa inggeris doggy.


haih. terganggu betul kehidupan aku.
baik layan wonderpet.



6 comments:

azimpuch said...

ape yang penting kerjaaasamaaa

IY.LEEYA said...

wonderpet sangat popular di kalangan orang dewasa. ketua : karem.

lidah said...

haha. lya punggung

dilarangmelarang.com said...

tengok citer p.ramlee lagi baik bai

LW said...

ikan tu nak masak apa kareem?
goreng taruk kicap jom!

kartika said...

dan min min juge.