aku bukan kuli kau lah pukimak



ok. sekarang, anak sultan ni betul-betul dah buat aku marah. apa cerita.
nak tambah-tambah kerja aku lagi?
sebab dia mengaku dia hebat gila, sekarang semua orang cari dia .
aku tak kesah pun itu. tapi, lepas tu nak passing keje kat aku. bulshit lah .

aku memang tak kaya , tapi aku bukan hamba abdi boleh kau perintah-perintah sesuka hati.
shit.

nak mintak tolong, cakap perlahan-lahan.
susun ayat dengan perkataan tolong didepan sekali, atau pun dimana bahagian-bahagian ayat.

ni tidak, balik je rumah.

sultan
"weh, kau buat logo ni, diorang mintak aku buat"

aku
"suruh la diorang cari aku,"

sultan
"apahal pulak, cari aku lah, cepat la buat weh, dia nak macam ni....bla bla bla bla"

aku
"dah cari kau, kau buat la sendiri, nak perintah-perintah aku pulak"

.. aku sabar ada tahap. ni darah dah sampai hidung. besembur-sembur dah.
fuck sungguh aku rasa. shit.

kaya bodoh belagak kedekut.

11 comments:

Ladynoe™ said...

orang kaya ni, kalau belagak, mesti bodoh. org kaya pandai aku tgok takde belagak pun.

Pewaris Reformasi said...

mujur bos aku org kaya yang baik2 :)

Zaini said...

seconded ladynoe

...

joabdullah said...

lukis je logo tu tapi lambang double fuck muka dia.hahahhaha

aYuNi said...

huh..sengalicious sungguh si sultan 2..die kaya harta kau kaya ilmu .. 2 pasal die suh ko lukis..lalala~

Sam Pah An said...

msa dia tido,kau curik berus gigi dia celup dalam toilet bowl.bagi dia rase betapa shit kau rasa.hoho

bakri hafiz hisham said...

maknanya dia kaya material je lah.
substance tarak?

C.E.@ said...

slh satu gnere karenah birokrasi ke nie???

manusia...

lidah said...

xde kaitan birokrasi pon. kasi tahi je

Ikmal Ibrahim said...

itulah mereka yang dipanggil "plutocrat"...konon ada duit, blagak macam sultan.

contaminatedcookies said...

lu campur air kencing dlm air, kasi dia minum.. :)