buluvinderjit singh

The Jumaat is coming to town with the latest cool vibe.
oh rambut yang curly.kalau tak silap,dulu tak macam ni, sikit je pusing.sekarang busing makin galak. dari kolej to university and until now, kerinting has always beena big deal to everybody.
nak buat macam mana , its in my gen... so yes, i am a pathetic guy ,talking about my hair.being so obsessed with it buat aku sayang nak potong rambut.
i have to retain it size.mungkin tak semua orang faham, tapi itulah benda yang aku kena explain selalu kat orang,cheek bone aku tinggi, tak elok rambut pendek,nampak tem bam.
so managers, be prepare , my hair will be haunting you for the next 30 years.
takkan aku nak luruskan rambut dan buat belah tengah bentuk m .saya bukan boboi ataupun tomok.
saya kan kerinting.selamatkan rambut saya

14 comments:

nazminabdullah said...

comel apa rambut curlcurl. macam gitaris the strokes tu. yumm!

perempuan cerdas said...

betul ah.
rambut kerinting lazat.

M

kumbangkecil said...

rambut kerinting lebih molek daripada rambut belah tengah.

kartika said...

kerinting is cute.

org.kaya.sabrina said...

rambut M

hahaha~

aiNiee ^_^ said...

saye juge kerinting.
gelombang-gelombang gitu..
dan saye rase gelombang-gelombang itu chantek.
auww~

frH said...

rambut kerinting juga menjadik isu sensitif utk cik suami aku, kareem.
tp korang mmg high confident, alasan dia pon sama mcm kau. haha.

but finally i found kerinting itu mmg yummy :)

frh,
pengantin yg diambil gambar oleh kamu.

fad said...

shave la vulu

Lynn Honeym said...

hah.

just love curl!
:)

blitzizni said...

hey! u gt Anugerah untuk 'Blog Paling Gila/Best'. chex out my blog then. :D

The Spiral Eyes said...

hi,i hope you dont mind to exchange link with me.have a good day ya.

shabella said...

kerinting sgt comel.

Marzuki said...

nice blog, link me pliz

fithot said...

haha kerinting adalah slh satu ciri lelaki idaman ku (: