bu r it

so it is sunday,and i forgot about it.
having a different working days than others sometimes break my heart.
hari ni, kawan sekola rendah aku kawin, and sadly aku tak boleh pergi . shit .and she is not any old friend , one of my best i guess.
as i grow old , the world has started to reveal everything.income tax, car installments, house rent, petrol, foods, phone bills, andthe list goes on. friends started to settle down with their own commitment.people start to get fatter each days, with problems,enemies and things i could not even imagine.
haih, ape je aku merepek ni.
.......
convocation dah lepas, even it wasn't the best time, at least aku boleh jumpa kejapkawan-kawan lama yang hitam , kurang jari , banyak jari, buncet dan alia.until today, aku tak bagitau pun kat parents aku yang aku nak sangat diorang datang and dudukteperap dalam dewan for only few hours untuk tengok aku amik scroll. tapi takpe lah kot.kalau mak aku je yang nak datang while my dad prefer untuk pergi open housekawan dia kat bangi. takpelah at least he was there masa nak amik gamba studio a week later.
manusia. macam-macam.if i could turn back time ,i would leave it the way it is.
no matter how bad it is, it is my life.maybe ada orang lain yang nasib lagi teruk.
kumpul duit.kerja keras.dan bayar hutangs.
go go . long live me.

13 comments:

kartika said...

burn it.

deedlebag said...

uh sedih konvo parents x dtg.

Ladynoe said...

kau dah kena income tax? gila banyak pendapatan bulanan kau kan. Untung...untung. Anyway cik lidah,

aku harap kau datang aku kawen nnt. Coz, i am about to hire u as my photogrpher. Aku nak kau jugak.

aiNiee ^_^ said...

um..i read ur last2 post.
n it tuc my heart.
n it made me undrstood y ur dad not comin to ur convo.

btw. can i link u?
cuz i'd love read ur words..
@_@

lidah said...

noe: insyaallah nok. kalau aku cuti bole la..

aini: sure hun

detsiwt playgrd keeper : said...

incek...

rindu.

aiNiee ^_^ said...

thnxs. thnxs. thnxs.

Lala said...

mase konvo tak terserempak kerani puki?

ahaha

juz kiddin..=))

perempuan cerdas said...

Eh nak jugak jadi makhluk menggiurkan.

perempuan cerdas said...

Komen daripada M

nazminabdullah said...

agak sedih pasal konvo tu. em, xkesah kan jika dilinkkan. tq. heh.

C a R t i N i said...

soalan skema :-
Boleh x sy add link awk?.. sy amat sukakan post² awak. sekian.
Harap dipertimbangkan.

tigerlily said...

life wasn't always go as it planned. b tough =)