mesra mall




siapa sangka, majalah junk issue 25 oktober boleh di beli di kerteh.
hahaha. siapa sangka. nelayan yang baru tiba di pantai kemasik boleh menghirup
ice blanded mocha starbucks coffee. siapa pula sangka, jurutera production petronas penapisan boleh makan donut big apple dan mengisi perut dengan set whooper dari burger king, sambil menonton midnight movie tanpa perlu keluar dari kawasan kerteh.

haha. aku pergi mesra mall hari ni selepas pergi melihat rumah baru yang
akan aku pindah masuk minggu depan. dari Paka ke Kerteh.
Rumah semi-d memang tak cukup besar, jadi kami pindah banglo satu tingkat berhampiran mesra mall...gara-gara tuan rumah cina yang tak pernah nak repair sinki dan paip air. najis betul. dan hanya mementingkan tandatangan di kontrak.

dinner hari ni dilakukan di kedai awek naratiwat, yang fasih berbahasa kelantan dan terengganu. sumpah masakan nya jauh sangat dari definisi sedap. tapi, hari-hari penuh dengan lelaki bujang dan pura-pura bujang makan disitu.
ye lah, nasi goreng masin, tapi waitress manis. haha. kimak.
nakal betul.

koffibing in the house yaw.. haha

esok petang balik.
ahad konvo.
gaji baru masuk minggu depan.

11 comments:

Marzuki said...

macam mana ko buat efek gambo tu?a

Jarri said...

aku tau mesra mall dah bukak. tapi ade wayang ke? tak tau pon aku.

starbuck dengan burgerking pon ade? wah.

kemaman pun kalah camni. KT lagi lah.

ni dok sabo nok balik nim..

Lynn Honeym said...

ye ke?
bereh ah gitu.

:)

Raver said...

dude.ur a guy and u really can talk.
i'm a guy,u know its not easy for a guy to comment good things about other guys so.
yeah.
i aint gay.i just like the way ya write.
yep,aku melayu.. :)

aku nak link kan ko ke blog aku.tu jer.just telling.mane tau xle ke ko marah ker kan.haha.
aku baru kat blogspot.so newbie ar aku ni.
name aku farhan.call me hahnz.
hehehe

lidah said...

marzuki : fish eye lense

jari: wayang bukak bulang doblas,
starbuck dah bukak, begerking otw, big apple dah nak bukak.

lyn: haha begheehhh

raver: ngehe. thang kiu. sila-sila

Marzuki said...

fish eye lense? oh aku buat jadi lain aritu. sumpah macam kepala ikan, wakakaa....

tp aku guna photoscape, bukan photoshop

misshetrek said...

mak aihh..
smua org kerteh ke?

aku pun xbalik2 lg..
lepas final mungkin..
bulan 12..

jom2 wayang sama2 nnti..
;D

Snubby, Don of Anime said...

hai. saya buka secret recipe di mesra mall. kalu ade masa datanglah berkunjung. kebetulan ade peluang rezeki bukak di sana.. alhamdulillah.

syazsy said...

wahhh kerteh dah maju ! hehehehe kerteh boleh!

raybanvintage said...

kareem..biler nk lepak nii
aku kt kerteh..ade akmal kasi tau aritu lu keja sini

Gurik.dan.gaban. said...

yeah!!
koffibing in the house.
hahahaha..

since masuk belajar in dungun, mesra mall membuke mate budak2 KL. hahaha
Ganu buleh. :D