lets get urself a gun

"kau nak beli pistol tak? skali dengan 20 peluru?"

"rm 850 , dari siam"


sambil makan burger sedap, housemate aku offer dengan beria.

"kawan aku bawak heli, slalu masuk siam".

....

benda pertama dalam kepala aku ialah tembak penyamun, rempit dan perompak.
serius aku nak beli , dan simpan di bawah seat kereta.

oh ye. last week aku konvo. macam aku sangka, tak berapa seronok pon.
cuma excited jumpa kawan kawan dan kawan hitam.

suddenly, sabtu malam aku dapat panggilan dari housemate,

"wei, rumah kena rompak"
....
haih... lagi aku rasa nak ada pistol, supaya boleh aku tembak sume perompak-perompak
di serata malaysia....

malang lah perompak yang masuk rumah aku, setakat masuk dari siling memang balik tangan kosong lah. tv bukan boleh angkat, peti sejuk berat, apatah lagi mesin basuh...

bo doh. semua sama , mat rempit, dadah semua puki lendir.
setakat panjat rumah aku, dapat curi bag laptop, memang tak pulang modal lah perompak.


bo doh.

seriously, mari beli pistol dan jaga diri sendiri baik-baik..


benci tembak
bengang tembak
meluat tembak


baru ganas..

21 comments:

Marzuki said...

Kalau guna pistol tu kita tetap d anggap salah krana myimpan senjata api tanpa lesen.

Baik ko beli anjing.

Mrs bubu (boo) said...

haha
besh
;)

fynn jamal said...

tapi kalau beli anjing, aku nak beli cermin mata besar dgn skirt paling mini dan beg paling guess sekali.

dan aku nak tuka nama paris.

shit aa. minda kita dah kena fak dgn holiwud ni.

tp pistol tetap kool.

baru nigga

Disco Dramatic said...

membe aku penah beli handcuff kat siam. 2 minggu lepas tu kena tangkap. membe aku ckp alang alang kena tangkap, baik dia beli pistol je dari handcuff.

Fendy said...

ko pasang jerangkap samar pn ok gak.

masuk ada kaki.
keluar je kaki da putus

kumbangkecil said...

pistol itu cool.

anjing itu garang.

bek tapyh amek dua.

suntut saja manusia sebegitu.
ta layak towk di kasihani.

fak.fak..fak.
rempit sampah.

Qing said...

yeah.

deedlebag said...

beli pistol tembak cicak tu. yg peluru kale kuning. haram jugak tu. tp x kene cas mcm pistol btol. kene tembak menangis jugak.

Rambo said...

punyai pistol semi auto ada dalam list gua nombor 7.

Jarri said...

perompak bodow.

beli je. beli dua terus.

baru koboi. beli dengan topi koboi skali.

Ladynoe said...

aku pun teringin nak pistol la cik lidah. nak bunuh orang ni.

mlyna said...

ahah.yeahh! beli pistol tu! jgn bg chance kat mat-mat rempit yang rabut berekor2 tu.ishhh.geli.bunuh ja semua perompak jahanam tu!

bodoh sungguh rompak rumah org tapi curi bag laptop ja.bangang sungguh itu orang.

kesian dah tkda duit kut nak beli ba laptop.
:P

mlyna said...
This comment has been removed by the author.
Lala said...

ur funny...=D

Lynn Honeym said...

memang budo pon.

aniely said...

gi la beli MYVI kaler itam ..hehhee

kartika said...

tu ah.kite pasang gril mahal2.nak suh si perompak pecahkan..nim masuk ikot syiling plop.pastu amek beg laptop je..adoi..

♥ AT3N ♥ said...

hahaha..lawak la....pistol dn perompak dan perogol dan perempit mmg wajib ade dlm stiap entry.....adalh aku sokong cdngn kmu 100%

haha..aku sebok.

Nadia said...

malang lah perompak yang masuk rumah aku, setakat masuk dari siling memang balik tangan kosong lah. tv bukan boleh angkat, peti sejuk berat, apatah lagi mesin basuh. sumpah part ni klaka!!

DEn said...

rompak?rempit? aku penah kene ragut hp! bow-doh tol. time tuh aku student.. susah payah bli z610i-pink.
:(

heli?? teringin nak nek heli ;p

cookieblizt said...

cmne nk bli???
bg taw..