green light

sahor sambil layan john legend.

hari ke 2 di kuala lumpur semula.

so, minyak dah turun , rm 2.45 .
skarang sepuluh hengget boleh dapat 4 letr .
ok lah. dari 2.70.


aku tak pasti kenapa, tapi hari-hari aku dengar perbualan
tentang negara. aku rasa tak menarik pon.
dan bukan tanggungjawab aku untuk kisah...



teringat aku hari kedua di terengganu.
datang orang HR , encik Zac.

encik zac
" so which side are you? "

aku
"non of them"

encik zac
"pity you"

aku
"it's ok"
.............

selamat hari raya . tahun ni balik negeri sembilan.
seri menanti. sape tinggal berdekatan , marilah singgah.

dan macam biasa, tentu air kena catu dan hantar ke istana ..
tak sabar nak bakar 60 batang mercun roket space monkey
dan 100 biji mercun bola yang aku beli dari rumah kastam di terengganu.


wuhu.

9 comments:

pelumba kereta kelisa said...

ouh, menariknya mercun-mercun itu!
nak datang kampung, tumpang main mercun.
:D

lidah said...

mai mai kekampung meh. keja kambin sama2 sambil habiskan rendang ayam kat rumah jiran2.

Silence said...

wahh..den nak tumpang skali, bley?
balik sri monanti, lalu ampangan tak? boleh la singgah umah den.. hantar morcun skali :)) wahahhahab

kecik said...

org negeri sembilan?
waaaa

mollyjinxed said...

:) tahun ni xde raya di KL la ek?

selamat hari raya

have a safe journey back to kg

lidah said...

silence : saya lalu hiway kua kat giant tuh. ape tu senawang kot rasanye haha talalu ampangan pulak. tunggu i kat bukit putus ok

kecik : haha nape?


thanx molly. how bout u? raya mane?

kecik said...

i live in rembau.
gile kot lalu bukit putus tu rase cam nak mlayang putus je nyawa.

Silence said...

tggu kat bukit putus? uish seram nyerr jalan kat situu..

selamat berhari raya bersama keluarga ;)

lollypopspeaks said...

heyh, i salu gak bace ur post.. intresting really.. n ur kg kat seri menanti? wah! =) dkat mane? my kg kat seri menanti juga.. =)