bila orang nepal berangan jadi orang putih

when a person are so stupid to realize that he is stupid, macam ni lah jadi nya.
haha. i know, it's his right to write anything he wants.
but then, sama jugak untuk aku. aku pun boleh kutuk maki hamun dia
macam dia kutuk semua rakyat malaysia.

fuck him. hahahah..

level akal dia di tahap zero. yes. itu sebab dia kerja sebagai hotel receptionist and keep on complaining about everything. 'gaji sikit lah, orang melayu tak faham bahasa inggeris lah'

selain bodoh, dia juga tiada cermin untuk cermin muka sendiri. haih.

susah orang macam ni.

belagak pandai berpada-pada, tak sedar bodoh jangan sekali.

nah... baca ni and have fun..

http://amigofaiz.blogs.friendster.com/punk_ass_rock_dude

and lepas baca benda ni, spread it. sebarkan. didik semua orang,
supaya belajar bahasa inggeris baik-baik kalau nak belagak orang putih.

p/s : hehe. aku tau english aku sux, tapi yang penting aku sedar diri, yang aku duduk cheras, dan bukan california. hahaha kelakar weh.

13 comments:

zamm said...

bodoh giler mamat ni. bajet hensem, kutuk2 boyfriend org. aku tgk muka mcm nak bg pelempang. english pun cm haram gak. aih. kenapalah wujud dumbass macam ni..

Starry Eyed said...

he's ugly, stupid and rase mcm nak report dia supaya citizenship dia ditarik. OMG kalo namewee wat lagu almost nak kene tarik citizenship kan.. dia nih mmg patot kene. dah la buruk. bodoh pula. yg best dia g kutuk org lain hodoh..padahal sendri.. haishhhhhhh

penanya said...

camana kau blh terkenal mamat ney?

lidah said...

aku x kenal. ade org foward blog dia.

hahaha baca dah?

nad said...

FUCK thats the only word for that guy.
dissing everyone faces. when he himself are graciously award winning dumb face.Dissing he's own born country when he himself are superiorly mess-up.
How in the world org mcm nie able to leave n breath everyday, he should just be struck by lightning, habis citer.

mizz_ said...

uhuhuhu..sungguh kurang ajar!mcmla bagus sgt..skali view muke..alahai...frustla tu dak pompuan tu rejek dia.mmg WAJIB tarik citizenship dia nih.meh report kt SKMM..uhuhuhuh..

lidah said...

mizz: skmm tu sekolah kebangsaan ape?

nad: haha. kita kumpul duit untuk dia buat plastik sejeri

starry: muka dia mcm alas kaki

zam: dia bodoh

bali said...

bole tahan hensem dia tu. tapi kategori tong sampah.

alia detsiwt said...

*clap clap*

ahahahaha... so if he is so proud of where he is right now and how they appreciate his low class english, then be it. its freaky the way he sees things. yes we have our rights... but how he diss malaysia it confuses me... is he malay? coz i was laughing so hard i couldnt even bother to check... he is such a sad case.

a translation for the fella: ya know ya ugly but the americans love ya... ya got nething here so be it... yea we stupid to still be in malaysia... ya the smart one.

iceman said...

rasa nk ludah pas tu pijak ramai2 je muka dia tu. muka buruk tu ok lagi, perasan bagus yg tak boleh terima tu. konon nigger la sebut 'ya' mwakaka.

mizz_ said...

lidah:
alahai..skmm tu suruhanjaya komunikasi dan multimedia malaysia..leh wat report si muke mentibang (spesis memerang) tu nk sgt dok us.huhuhu.. isk..sungguh taleh blah la tguk muke dia.. sadis hudus~ ahahahahhaha
:p

nad said...

how come link dia dah cam cant get through? dia dah delete eh? alahh baru nak sekodeng menambah dosa kutuk dia. hehehe

mizz_ said...

tu la tu...baru je nk trace fb..aduhai..dh delete..fs pun dia delete...mmg dikecam org mamat ni