bau bau kelangkang

pening semalam tak habis, tambah lagi selsema dan batuk kering.
macam tu lah keadaan sekarang.



"negara akan dihimpit inflasi jika sabsidi minyak tidak di struktur semula"

yang mana kalau di alih kepada bahasa kasar, "harga minyak akan naik lagi."

aku dah la jarang tengok berita, sekali sekala tengok, dengar benda macam ni. memang spoil habis. sekarang ni pun, banyak kereta tersadai tepi jalan sebab habis minyak. lagi-lagi fad.

duit gaji sebulan , suku dah habis . belum sempat beli bra dan panties baru. saiz tetek pula bertambah dari hari ke sehari. sama macam harga minyak petrol dan susu pekat.

harga pakaian dalam dah la mahal. stok kondom pon recycle je. lepas pakai bilas dengan air sabun .

sigh..
amigofaiz memang hodoh.

12 comments:

mollyjinxed said...

hahaah. tu ke muka dia wey?
aku baca skit je.. da malas.. x koser nk bebankan otak aku ngn orang yg bodoh sombong macam dia.. kalo suka sgt kt US tu.. pegila wey.. tgu per lagi..

xpon.. kasi bakar je org camtu.. x bersyukur.. tau nk komplen je..

bwekkkkkkkkkkkkkkkkkk

eat dirt said...

hahaha fani lah muka dia dengan topi tahi tu.hahaha sekali lagi

penanya said...

HAHAHA. babi la... Edit cam sial tros muka dia ko bwat!

nad said...

cool.funny lagi kalau bwat flash cartoon.

gadisjahat said...

hahahahahaahahhahaha go karem!

lidah said...

penanya : sume benda aku edit. tapi muka aku x usik. dia memang hodoh secara natural

tumpanglalu said...

nama tu jelas Faiz. nak foreigner sgt celah mana. barua nak aram punya org!

mizz_ said...

ahahahahhahahaa!!! terus bookmark ur blog la lidah...kenot blah btol tguk muke si mentibang tersebut.. isk.. wahahahhahahahahahhahah~!!!!

lidah said...

hahaha nais nais. tu mentarang lah.

nad said...

jap ada lagi.

he got a face book. n shitting everyones bf's. gila ar. n his real name faiz rosdi. probably u gusy dah tau. but....after takder kerja...google jerk nama mamat giler nie. popular rupenyer. for all the people kutuk dia.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=592913&id=623053891#pid=287404

mizz_ said...

wah! ade fb...buleh add ni..ahahahahaha!! nad, u x add ke? maybe after this dia promote u plak..ahahahaha...


sadis
=.=

nad said...

mizz : me add dia?
crazy apa. buat dose jerk kawan dgn org spastik mcm dia, probably soon fb dia pun kne cut short mcm fs blog cut his one.