awin security system sendirian berhad


subuh gajah. 7.07 am, sabtu...

banyak kerja masih belum selesai . hari ni ada posgraduate education fair , tapi list exhibitorsnya x cukup memberansangkan untuk aku pergi. kalau setakat nandos dan ktm, thanx but no thanx.

gara- gara hari esok, hari ini aku jadi miserable.
dulu aku janji, tak mahu sibuk , dan hidup untuk kerja macam papa, tapi kadang aku risau,
aku tak ada beza nya. sibuk dan tolak habis ketepi semua kewajipan manusia.
ROBOT

gara-gara masa depan, masa sekarang aku jadi kucar-kacir.
betul ke terjamin semua ni? atau aku dah mula dengan salah..
takdir ke untuk aku susah dari sekarang sampai bila-bila.

2 bulan dari graduasi. tapi bila fikir, aku belum sedia untuk jalani hidup dengan serius. kerja .
rutin. mula umur 23 sampai 60. rutin dah jadi catatan harian.

word of the day for everyday.

haih

12 comments:

alia detsiwt said...

hehe. you lead your life just how you want it to be. please please try and not do it "because i have to" or "because i am expected to".

its never too late for anything. if we're not ready for "serious" now, theres always later.

lidah said...

thanx kenittttt

little miss e=two said...

hidup mmg always kene suffer
benci
hope it will end in a happy ending
:)

alia detsiwt said...

hari esok yang u kna ingat is just akhirat... yang duniawi, live it a day at a time... believe me. live it like its your last... kejar macam mana pun hal esok, esok yang matters is akhirat...

smile darling... no one can be too busy to curve those corners of the lips...

bukan penjahat said...

aku membaca blog ko semalam.sampai habis.ko pecaya la, satu hari nanti...ko akan berterima kasih dengan apa semua yang jadi ni.
aku jamin. :)

lidah said...

terima kaseh buang masa baca

van der shraaf said...

buang mase ke bace? (x sangke aku dah terbuang 1 minit kat sini...)...huhu

lidah said...

haha maksud aku terima kasih kerana meluang masa baca

weirdwEEda said...

keje memang rutin,kalo taknak buat yang rutin..kita boleh pergi bermain2 ;)

Diana Nuzuin said...

seronoklah awin security

Mohd Jayzuan said...

ceh, pulu 7.07 a.m tu subuh ke? gila... kalau 7.07 p.m tu apa? tengahri rembang? hihihi.

alia detsiwt said...

apa pasat lu tarak entri baru sudah?