oh baby

hoihoi, selamat pagi .
bosan lah, keluar harussss je shopping complex.

mid valley, klcc, pavilion , sunway pyramid. semua sama. deret-deret kedai, yang kalau kita lihat sama saja dengan kedai-kedai runcit yang tersusun berderet-deret di kawasan perumahan , cuma dengan harga yang lebih mahal, penghawa dingin yang lebih sejuk dan penjaga kedai yang cantik.

jarang kot orang perasan, maybe, kerana itu, pusat membeli belah makin banyak dan parking-parking nya masih penuh dengan kereta-kereta serta motor-motor orang kaya raya. yang meluangkan setiap masa terluang ke shopping complex..

kalau takde duit pun tiada masalah.

susah mentaliti manusia. kita mungkin dah dibiasakan dari kecil, hujung minggu emak dukung ke jaya jusco, cold storage atau mana-mana saja . sampai ke besar, hala tuju kita masih sama.

come on, kita tak akan berjalan ke kedai runcit tanpa tujuan atau sekadar window shopping.

sama je.

10 comments:

mollyjinxed said...

hehe.
apa kata
ko gi lawat muzium lak.. zoonegara ke.. aquaria ke.. library ke

lidah said...

ok sayang .. hahaha lama x jumpe kau woi. pe cite ? kena colek hantu tetek?

alia detsiwt said...

hahaha... kalau boleh ke malls without hala tuju, boleh je ke kedai2 runcit kn?

jom buat trip pg kedai2 runcit without hala tuju!!! confirm nangis makcik kedai tu... huhuuu...

bila la nk jumpa korang ni???????? i am free willy eh... free as a bird skarang... jom aaaaa!!!

lidah said...

haha willy tu bukan kote ke?

alia detsiwt said...

ahahahah u call urs willy? aww man!!

i've always known it as wiener... bila u tukar nama?

lidah said...

sejak buat IC baru. hahahaha

mollyjinxed said...

ahahhahaha.. aku kne coleh ngn hantu susu..eh sama eh.. hahaha


alia.. free willy

miahahah

kodi ar korang ni

i call it toi toi..

bleh?
hahahahahah

lidah said...

aahahahaa senang panggil kote je. toi toi la plak.

alia detsiwt said...

toi toi? like play toy? tsk tsk... very the kinkyyy~!!

mollyjinxed said...

miahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kinky ler pulakkkkkkk
kodi korang ni